Μαρία Ιακώβου: «Έχουμε χάσει πια την μπάλα στη δισκογραφία»
Showbiz

Μαρία Ιακώβου: «Έχουμε χάσει πια την μπάλα στη δισκογραφία»

Εάν θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις στον εαυτό της η Μαρία Ιακώβου , θα έλεγε ότι είναι ικανοποιημένη με όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα στο επάγγελμα της;

«Με το μυαλό αλλά και την εμπειρία που έχω σήμερα θα σας έλεγα όχι. Βλέποντας όμως χωρίς μεμψιμοιρία πίσω στο χρόνο για τις δυνατότητες, τις δυνάμεις, τις γνώσεις και το κουράγιο που είχα τότε, με το χέρι στην καρδιά σας λέω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα» τόνισε στο Hello.
- Τι θα αλλάζατε;
«Θα ήμουν πιο αποφασιστική και θρασύς. Ενδεχομένως να είχα επιλέξει και άλλους ανθρώπους να στηρίξω τη δουλειά μου από εκείνους που είχα σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους δίπλα μου. Πρόκειται για επιλογές που μου κόστισαν.»
-Την ταμπέλα του «Fame Story» μπήκατε στη διαδικασία να την αποποιηθείτε;
«Για κανέναν λόγο δεν μετανιώνω που πήρα μέρος στο συγκεκριμένο talent show. Για έναν περίεργο λόγο όμως νιώθω ότι δεν την κουβάλησα.»
- Αλήθεια, σας ενδιέφερε ποτέ η κορυφή, που στη δική σας δουλειά μπορεί ενδεχομένως να μεταφράζεται ως πρώτο γυναικείο όνομα στη μαρκίζα;
«Δεν έχω πιάσει τον εαυτό μου ποτέ να έχει τέτοια φιλοδοξία. Με ενδιέφερε να κάνω καλές συνεργασίες και να κυκλοφορώ το κατά δύναμιν ωραία τραγούδια. Ξεκίνησα την ενασχόληση μου με το τραγούδι καθαρά από αγάπη και όχι με φιλοδοξίες.»
-Τι σας θυμώνει στη δουλειά που κάνετε;
«Το γεγονός ότι έχουμε χάσει πια την μπάλα όσον αφορά το στόχο ενός τραγουδιού και γενικότερα τη δισκογραφία. Ο τελικός στόχος πρέπει να είναι ο κόσμος, που είναι και εκείνος που θα απορρίψει ένα τραγούδι, θα το αποδεχτεί ή θα το εκτινάξει στην κορυφή. Δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένας άλλος που να λειτουργεί ως εμπόδιο στο να μεταφέρεται ένα τραγούδι κατευθείαν στον κόσμο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved