Σμαράγδα Καρύδη: «Φοβάμαι την παραμόρφωση»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Φοβάμαι την παραμόρφωση»

Για τη σχέση της με το χρόνο, η Σμαράγδα Καρύδη αφοπλιστική και με διακριτικό αυτοσαρκασμό που κάνει πιο γήινη την εντυπωσιακή της ομορφιά, ομολογεί πως δεν κάνει και πάρτι που ο χρόνος περνά.

«Το έχω αποδεχτεί, αλλά αν υπήρχε ένα βοτάνι για να είμαστε για πάντα 30, νομίζω πως όλοι θα το παίρναμε. Προσπαθώ να μη γελοιοποιηθώ από μια τέτοια αγωνία, κάνοντας πράγματα που βλέπω να γίνονται τριγύρω μου και δεν είναι ωραία, αλλά θα δούμε πώς θα βγει. Σε όλα αυτά, ξέρεις, ένα τσικ παραπάνω μπορεί να είναι επικίνδυνο» τόνισε στο In Style.
Παρ' όλα αυτά, προσπαθεί να προσέχει τον εαυτό της. «Τα βασικά τα κάνω όλα, όχι με καμιά μανία. Είναι και η δουλειά που κάνω που το απαιτεί, αφού με την εικόνα μου παίζω» εξηγεί και μοιράζεται τα μυστικά της: «Βάζω πάντα αντηλιακό, φροντίζω τη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας και κάνω σχολαστικό ντεμακιγιάζ. Όμως, δεν παίρνω και ειδικές κρέμες για κάθε σημείο του σώματος, όπως κάνουν κάποιες φίλες μου». Και απέναντι στις μικροπαρεμβάσεις που σταματούν τα σημάδια του χρόνου δεν είναι αρνητική. «Αν ήξερα πως θα πετύχουν, θα τα έκανα όλα. Δεν έχω θέμα με όλα αυτά, αρκεί να μου αρέσει το αποτέλεσμα. Όμως, το αποτέλεσμα με φοβίζει. Φοβάμαι την παραμόρφωση. Δεν θα ήθελα, ας πούμε, να γίνω σαν τη Νικόλ Κίντμαν. Κάποια στιγμή νομίζω ότι είχε δηλώσει πως θα σταματήσει τα μπότοξ, αλλά δεν πιστεύω πως το έκανε. Η εικόνα της φέτος στο φεστιβάλ των Κανών ήταν τρομακτική. Ελπίζω τέτοιο κακό να μη με βρει! Το ωραίο είναι να μεγαλώνεις με μια αξιοπρέπεια. Είναι ένα στοίχημα για όλους μας αυτό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα σ' τη δώσει. Και τελευταία δεν είναι μόνο οι γυναίκες, κάνουν διάφορα και οι άντρες. Χρειάζεται προσαρμογή στην κάθε ηλικία και μέτρο. Υπάρχουν τρόποι να κάνεις διάφορα πράγματα, αλλά δεν πρέπει να τους δοκιμάσεις και όλους!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved