Τρέλανε τη Χαλκιδική με τις εκρηκτικές εμφανίσεις της η Βίκυ Χατζηβασιλείου
Showbiz

Τρέλανε τη Χαλκιδική με τις εκρηκτικές εμφανίσεις της η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εδώ και λίγες ημέρες χαλαρώνει στη Χαλκιδική, καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα της μέρη και σχεδόν κάθε χρόνο κανονίζει να περνάει μεγάλος μέρος των διακοπών της στο πρώτο «πόδι» του νομού.

Μαζί με τον σύζυγό της, επιχειρηματία Γιάννη Ακκά, και τους δύο γιους τους, πάντα «κλείνουν», σύμφωνα με τη real, το καλοκαίρι τους, εκεί και συγκεκριμένα στην περιοχή Σάνη, που είναι η αγαπημένη τους. Φέτος, αφού πέρασαν μία βόλτα από Μήλο και Πάρο, δύο νησιά που τους μάγεψαν με τις ομορφιές τους, επέστρεψαν και πάλι στη Χαλκιδική, όπου και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.
Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να απολαμβάνει το μπάνιο της σε γνωστό beach bar του Πευκοχωρίου. Η παρουσιάστρια αναστάτωσε τους λουόμενους με το άψογο σώμα της, που αναδεικνυόταν τέλεια με το λευκό μπικίνι που επέλεξε να φορέσει. Βουτούσε συνέχεια στα πεντακάθαρα νερά της όμορφης παραλίας και προστατευόταν από τον ήλιο ανανεώνοντας συνέχεια το αντηλιακό της και φορώντας καπέλο.
Επέλεξε να δροσιστεί με φυσικούς χυμούς και φρούτα, ενώ διάβασε τον Τύπο με μεγάλη αφοσίωση.
Η Βίκυ δεν οφείλει τις υπέροχες αναλογίες της μόνο στις σωστές διατροφικές συνήθειες, που ακολουθεί εδώ και χρόνια, αλλά και στο beach volley. Ασχολείται καθημερινά με το αγαπημένο της άθλημα και προπονείται ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Είναι κάτι που απολαμβάνει και το κάνει με μεγάλη χαρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved