Δανάη Σκιάδη: «Δεν μπορούμε να κατατάσσουμε τους ανθρώπους σε κατηγορίες»
Showbiz

Δανάη Σκιάδη: «Δεν μπορούμε να κατατάσσουμε τους ανθρώπους σε κατηγορίες»

Η ηρωίδα που ενσαρκώνει η Δανάη Σκιάδη έχει ζήσει κάτι πολύ ακραίο με το οποίο δύσκολα μπορεί να ταυτιστεί. Σαν ρόλος την δυσκόλεψε;

«Ναι, η Ήβη έχει ζήσει κάτι πολύ άγριο. Είναι ένας απαιτητικός ρόλος - αλλά, νια να σας πω την αλήθεια, για μένα όλοι οι ρόλοι είναι δύσκολοι και απαιτητικοί. Και πρέπει να προσπαθήσεις-όσο έξω κι αν είναι από τη δική σου πραγματικότητα- να καταλάβεις το πρόσωπο που υποδύεσαι, να το αγαπήσεις, να βρεις τις επιθυμίες και το δίκιο του. Αυτή είναι δουλειά που πρέπει να κάνει συνεχώς ο ηθοποιός με τον εαυτό του» τόνισε στο My tv.
-Ζήτησες βοήθεια από κάποιον ψυχολόγο για να καταφέρεις διεισδύσεις βαθύτερα στον κόσμο μιας κοπέλας που μεγάλωσε έγκλειστη και δέχτηκε τόση βία; «όχι αυτό που έκανα ήταν να διαβάσω το βιβλίο της Νατάσας Κόμπους. Πρόκειται για την αυτοβιογραφία της κοπέλας που έζησε στ' αλήθεια μια τέτοια εμπειρία στην Αυστρία. Ήταν 10 χρόνων και γύριζε από το σχολείο, όταν την άρπαξε ο απαγωγέας της και την κράτησε για οκτώ χρόνια στο υπόγειο του σπιτιού του. Κάπου λέει η Κάμπους ότι δεν μπορείς ποτέ να κατηγοριοποιήσεις τα θύματα εγκλεισμού. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε ιστορία έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Δεν μπορούμε να κατατάσσουμε τους ανθρώπους σε κατηγορίες. Και σίγουρα αυτό δεν μας βοηθά να τους κατανοήσουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved