Ελίνα Ακριτίδου: «Εγώ είμαι πιο αποτρεπτική και όχι τόσο δεκτική στους άλλους»
Showbiz

Ελίνα Ακριτίδου: «Εγώ είμαι πιο αποτρεπτική και όχι τόσο δεκτική στους άλλους»

Είναι η Ελίνα Ακριτίδου ο τύπος της γυναίκας που καταφέρνει να συνδυάσει τη μητρότητα με τη δουλειά;

«Και εγώ είμαι τελειομανής στο θέμα των παιδιών, όπως είμαι και πάρα πολύ ανεκτική στο τι καταφέρνεις στο τέλος. Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι στην πραγματικότητα. Πλέον, με το πέρασμα των χρόνων, εξελίσσομαι και γίνομαι αρκετά τελειομανής και αυστηρή με τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Η διαφορά είναι ότι εγώ είμαι πιο αποτρεπτική και όχι τόσο δεκτική στους άλλους»
-Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες αυτοκριτική;
«Την προηγούμενη εβδομάδα που γύρισα στο σπίτι στις εννέα το βράδυ, ενώ είχα πει στα παιδιά ότι θα επέστρεφα στις εφτά.»
- Είναι εύκολο με τρία παιδιά μέσα στο σπίτι;
« Μου έλεγαν ότι το τρίτο παιδί φέρνει την ισορροπία. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Ξέρεις... αλλάζει και ηρεμεί όλα τα κακώς κείμενα που μπορούν να συμβούν στις άλλες περιπτώσεις. Οι αντιζηλίες εξισορροπούνται και ο καθένας παίρνει από έναν ρόλο. Είμαστε χαρούμενοι και νομίζω περνάμε καλά όλοι μαζί» τόνισε στο My tv.
-Λόγω των απαιτητικών γυρισμάτων, σε ανησυχεί μήπως παραμελήσεις τα παιδιά σου;
«Όταν έχεις κάνει καθημερινό, τίποτα δεν είναι απαιτητικό. Οχι, δεν με ανησυχεί, γιατί τα παιδιά μου έχουν πια μεγαλώσει και ξέρουν ότι η μαμά για να είναι ευχαριστημένη πρέπει να κάνει και πράγματα για τον εαυτό της και να εργάζεται. Αυτό είναι μέσα στην καθημερινότητα μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved