Ελίνα Ακριτίδου: «Είμαι το καλομαθημένο παιδί της τηλεόρασης»
Showbiz

Ελίνα Ακριτίδου: «Είμαι το καλομαθημένο παιδί της τηλεόρασης»

Θα συμμετείχε ξανά σε καθημερινό σίριαλ η Ελίνα Ακριτίδου;

«Το καθημερινό είναι πολύ δημιουργικό και απαιτητικό, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο, θα έκανα ξανά, μόνο υπό τις κατάλληλες συνθήκες» τόνισε στο My tv.
-Ποιες είναι οι κατάλληλες συνθήκες για σένα για να συνεργαστείς με κάποιον;
«Πρώτα απ' όλα, σοβαροί επαγγελματίες συνεργάτες, που δεν είναι πάντοτε απαραίτητη προϋπόθεση -δυστυχώς-, και φυσικά ο ρόλος να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους μικρότερους ρόλους, δεν έχω τέτοια κολλήματα. Απλώς θέλω ο ρόλος να μου λέει κάτι.»
-Έχεις φτάσει στα όρια σου σε καμία από τις συνεργασίες σου;
«Σε όλες μου τις συνεργασίες ήμουν πολύ τυχερή, γιατί η μία ήταν καλύτερη από την άλλη/Εχω βρεθεί, όμως, σε φάση λίγο πριν κλείσω δουλειά να μην μου αρέσει καθόλου το κλίμα και τελικά... να μη γίνει η σειρά. Εκεί αισθάνθηκα μεγάλη ανακούφιση.»
-Βίωσες δυσκολίες στον χώρο της υποκριτικής;
«Έχω ζήσει την πολύ καλή εποχή της τηλεόρασης σε καταπληκτικές συνθήκες. Εχω δουλέψει με ανθρώπους που μου άρεσαν, έχω πληρωθεί πολύ καλά και στην ώρα μου. Είμαι το καλομαθημένο παιδί της τηλεόρασης!»
-Ήσουν καλομαθημένη και στην προσωπική σου ζωή; Ήσουν το «κορίτσι του μπαμπά;
«Ο μπαμπάς μου έχει δύο κόρες, οπότε ήμασταν και οι δύο τα κορίτσια του μπαμπά. Σε γενικές γραμμές όμως, αισθάνομαι ότι όλα μου έχουν πάει πολύ καλά. Σε αυτό το πλαίσιο, θεωρώ ότι έχω περάσει πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, στα παιδικά μου χρόνια, αλλά και στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.»
-Με τον σύζυγο σου είστε 14 χρόνια μαζί. Ποιο είναι το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο;
«Δεν θα σου μιλήσω για τις υπόλοιπες γυναίκες, γιατί εγώ είμαι λίγο ειδική περίπτωση. Βαριέμαι πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι ο Γιώργος κατάφερε και βρήκε τον τρόπο να με κάνει να μη βαριέμαι.»
- Έχει περάσει κρίση η σχέση σας;
«Αν βρεις τη μυστική συνταγή, η κρίση έρχεται μία φορά κι αυτό είναι. Μέχρι στιγμής νομίζω ότι έχουμε βρει πολύ καλά ο ένας τις ισορροπίες του άλλου και έχουμε επιβιώσει πολύ καλά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved