Δούκισσα Νομικού: «Οι γυναίκες όλων των ηλικιών με προσεγγίζουν με μεγάλη ευκολία»
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: «Οι γυναίκες όλων των ηλικιών με προσεγγίζουν με μεγάλη ευκολία»

Η Δούκισσα Νομικού δηλώνει ότι λατρεύει τις διακοπές δίπλα στην καθαρή θάλασσα, το καλό (και πολύ) φαγητό, όπως και την καλή παρέα.

Το εάν θα βρίσκεται σε κάποιο πεντάστερο ξενοδοχείο ή σε ένα «χύμα» κάμπινγκ δεν έχει για εκείνη καμία απολύτως σημασία. «Το πώς δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Ούτως ή άλλως στην Ελλάδα έχουμε τόσα υπέροχα μέρη» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Αγαπημένη της καλοκαιρινή συνήθεια είναι να περπατάει ξυπόλυτη, ενώ μαγεύεται πάντα από τα χρώματα του ελληνικού ηλιοβασιλέματος και αρνείται να αντισταθεί στον πειρασμό ενός σπέσιαλ παγωτού. Όσο για τη γεύση που έχει ταυτίσει με το καλοκαίρι, η Δούκισσα δεν έχει αμφιβολίες. «Φυσικά το καρπούζι», λέει σχεδόν φωνάζοντας. «Νοείται ελληνικό καλοκαίρι χωρίς γεύση και μυρωδιά καρπουζιού;».
Ορίζει την καλοκαιρινή ευτυχία ως «ουζάκι, ψαράκι και θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά», κι αν την ρωτήσεις τι δεν λείπει ποτέ από την καλοκαιρινή της τσάντα, θα απαντήσει «αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, μάσκα για τα μαλλιά, πετσέτα θαλάσσης, ένα επιπλέον μαγιό, φορτιστής κινητού, κλειδιά, ένα βιβλίο και φυσικά πορτοφόλι».
Θα ήταν περιττό να σημειωθεί ότι η Δούκισσα Νομικού λατρεύει την Ελλάδα, την οποία θεωρεί ιδανική για διακοπές, κι αν έπρεπε να διαφημίσει τον τόπο της σε κάποιον ξένο θα του έκανε λόγο για την Ιστορία των Ελλήνων, τη φιλοξενία, «τον ήλιο και τη θάλασσά μας, τους λαχταριστούς μεζέδες, τους κούκλους άνδρες μας και τις υπέροχες γυναίκες. Το μεσογειακό ταμπεραμέντο του Έλληνα προσδίδει στο καλοκαιρινό time-out κάτι μοναδικό», (δια)δηλώνει η Δούκισσα με ενθουσιασμό, ένα κορίτσι που δείχνει -και είναι- τρελά ερωτευμένο με την πατρίδα του. Παρ' όλα αυτά, θα ήθελε να ζήσει κάποτε την εμπειρία εξωτικών διακοπών στο εξωτερικό προκειμένου να μυηθεί σε άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες. «Θα ήθελα να γευτώ διαφορετικά φαγητά, να γνωρίσω άλλες θρησκείες και να έρθω σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους», παραδέχεται.
«Το μεσογειακό ταμπεραμέντο του Έλληνα προσδίδει στο καλοκαιρινό time-out κάτι μοναδικό». Από το άλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών ξεχωρίζει ως πιο σημαντικές τις φωτογραφίες που τη δείχνουν μαζί με την οικογένειά της, εικόνες που ξεχειλίζουν τρυφερότητα και ανεμελιά. Στο ερώτημα, δε, για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος που τη συναντά σε θάλασσες και νησιά, η Δούκισσα αποκαλύπτει: «Με προσεγγίζουν όμορφα και γλυκά. Βγάζουμε άπειρες selfie, με ρωτούν διάφορα μυστικά ομορφιάς και μου δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη. Νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων που οι γυναίκες όλων των ηλικιών με προσεγγίζουν με μεγάλη ευκολία. Τις αγαπώ αυτές τις γυναίκες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved