Η Κοκκίνου πέρασε το Πάσχα με τον Παπαλουκά!
Showbiz

Η Κοκκίνου πέρασε το Πάσχα με τον Παπαλουκά!

Παρά το γεγονός ότι η Έλλη Κοκκίνου θέλησε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τον προορισμό των φετινών πασχαλινών διακοπών της -όσο σύντομες και αν ήταν αυτές- δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την είδαν ανάμεσά τους να χαίρεται στιγμές χαλάρωσης και μάλιστα με καλή παρέα. Πού έγιναν όλα αυτά; Στις γραφικές Σπέτσες που φέτος έγινε πόλος έλξης πολλών επώνυμων...

Η τραγουδίστρια, η οποία χώρισε μόλις πριν από λίγες μέρες από τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη, εθεάθη πριν από μερικά βράδια να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο “Εμπατή” στο όμορφο νησί του Σαρωνικού με μεγάλη παρέα, στην οποία βρισκόταν και ο μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς.

Η τραγουδίστρια, φανερά ευδιάθετη και πολύ χαλαρή, έδειξε να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή εκεί και μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όταν της δόθηκε το μικρόφωνο από τους συντελεστές του σχήματος, τραγούδησε παλιές αγαπημένες της επιτυχίες, δείχνοντας να έχει πολύ καλή διάθεση.

Όσο για τον εν διαστάσει σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη, πέρασε τις φετινές γιορτές μαζί με τα τρία παιδιά του από τον πρώτο του γάμο στο εξοχικό που διατηρεί στην Πάτρα, όμως έπρεπε να επιστρέψει ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στην Αθήνα καθώς άνοιγε το νυχτερινό κέντρο Romeo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved