Σωτήρης Καλυβάτσης: «Άλλα ήθελε ο Αντώνης και άλλα εγώ. Δεν έχω μετανιώσει γι' αυτό»
Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Άλλα ήθελε ο Αντώνης και άλλα εγώ. Δεν έχω μετανιώσει γι' αυτό»

Με τα χρόνια έχει γίνει πιο επιφυλακτικός με τις συνεργασίες ή τις φιλίες του ο Σωτήρης Καλυβάτσης;

«Βέβαια. Εξάλλου κάνω ένα πολύ ανταγωνιστικό επάγγελμα που έχει λάμψη, φήμη, δόξα και όλες αυτές τις χαζομάρες» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Αισθανθήκατε προδομένος όταν χώρισαν οι δρόμοι σας από τον Αντώνη Κανάκη; «Προδομένος όχι. Άλλα ήθελε ο Αντώνης και άλλα εγώ. Βρήκαμε έναν τρόπο συνεννόησης, όποιος και αν ήταν αυτός, και χαράξαμε διαφορετικές πορείες. Δεν έχω μετανιώσει γι' αυτό. Σε καμία περίπτωση.»
- Είχα την εντύπωση ότι η διακοπή της συνεργασίας θα σας βασάνιζε για καιρό.
«Σίγουρα δεν ήταν κάτι ελαφρύ. Το ΑΜΑΝ ήταν όλη μου η ζωή. Αυτό ήταν για μένα. Δεν με ένοιαζε κάτι άλλο. Ήταν μάθημα. Έπρεπε να ξεκολλήσω και να δω ότι όλα κάποια στιγμή τελειώνουν. Φοβηθήκατε την καινούργια αρχή; Όχι. Ο στόχος μου δεν ήταν να είμαι στην τηλεόραση, αλλά να κάνω πράγματα τα οποία γεμίζουν την ψυχή μου και με κάνουν να αισθάνομαι καλά.»
- Δεν θα ήταν δύσκολο να κάνετε μετά το οποιοδήποτε επάγγελμα για να ζήσετε;
« Το «μετά» ήταν έπειτα από το ΑΜΑΝ, που είχε διαρκέσει δέκα χρόνια. Με γνώριζε ο κόσμος καν ήμουν αρκετά αγαπητός. Κατέβηκα στην Αθήνα και διαπίστωσα ότι υπήρχαν άνθρωποι που ενδιαφέρονταν να συνεργαστούν μαζί μου γιατί έβλεπαν κάτι σε μένα.»
- Ο άνθρωπος τελικά πού αλλάζει, μέσα στη φιλία, στον έρωτα ή στις σχέσεις;
«Ουσιαστικά δεν νομίζω ότι αλλάζεις πραγματικά. Τα βασικά χαρακτηριστικά σου παραμένουν. Μεγαλώνοντας και αποκτώντας εμπειρίες, «στρογγυλεύεις» και βελτιώνεις κάποια πράγματα.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved