Βάνα Ραμπότα: «Ασχολούμαι επαγγελματικά με τις ολιστικές θεραπείες»
Showbiz

Βάνα Ραμπότα: «Ασχολούμαι επαγγελματικά με τις ολιστικές θεραπείες»

Εκτός από ηθοποιός η Βάνα Ραμπότα ασχολείται και με ολιστικές θεραπείες για τις οποίες ταξιδεύει στο εξωτερικό ώστε να καταφέρει να πάρει πτυχίο ως θεραπεύτρια. Η ίδια μίλησε για αυτό στο περιοδικό Λοιπόν.


Κάνεις ταξίδια που διαρκούν μεγάλα χρονικά διαστήματα...
«Τρείς μήνες... θέλω να πάω να τελειώσω και το Τίτσερ, που έχω κάνει στις ολιστικές θεραπείες και στο Τάι Γιόγκα Μασάζ, στο Τσιάνγκ Μάι, να πάρω το πτυχίο μου, ώστε να μπορώ να το διδάσκω εκτός από το ότι το εξασκώ ως θεραπεύτρια»
Με τι ακριβώς έχουν να κάνουν οι ολιστικές θεραπείες;
«Έχουν σχέση με τη διαχείριση πόνου, με χρόνια προβλήματα ορθοπεδικά. Ασχολούμαι με όλα αυτά που έχουν σχέση με την ενέργεια του σώματος γύρω στα 19 χρόνια»
Σκέφτεσαι κάποια στιγμή να λειτουργήσει αυτό επαγγελματικά;
«Στο εξωτερικό το κάνω. Εδώ το κάνω σε φίλους και γνωστούς, περισσότερο ως δώρο. Στη ζωή είναι όλα πιθανά, δεν βάζω στεγανά πουθενά. Δεν λέω: «Είμαι μόνο ηθοποιός, είμαι μόνο θεραπεύτρια, είμαι μόνο φωτογράφος...» γιατί κάνω φωτογραφία πολλά χρόνια... Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Μπορεί να γίνει επάγγελμα, μπορεί όχι, άλλωστε, αυτά που έχουμε προγραμματίσει στη ζωή μας όλα έχουν αλλάξει», αποκαλύπτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved