Βίκυ Παπαδοπούλου: «∆εν έχω απατήσει ποτέ!»
Showbiz

Βίκυ Παπαδοπούλου: «∆εν έχω απατήσει ποτέ!»

Η έκφραση «σερσέ λα φαμ» σημαίνει «αναζητήστε τη γυναίκα» και τη χρησιμοποιούσαν όταν υπεύθυνη για τον ερωτικό πόνο ενός άνδρα ήταν μια γυναίκα. Σήμερα οι άνδρες πονούν για μια γυναίκα ή έχουν αλλάξει τα πράγματα;

«Πίσω από καθετί καλό ή κακό κρύβεται πάντα μια γυναίκα». Αυτή είναι η ατάκα της παράστασης. Η φράση «σερσέ λα φαμ» δίνει μεγάλη αξία στις γυναίκες. Τότε οι σχέσεις ήταν διαφορετικές. Οι άνδρες είχαν την ελευθερία να είναι μπερμπάντηδες. Ηταν αποδεκτό να πηγαίνουν με πολλές γυναίκες και κάποιες φορές οι σύντροφοί τους ήταν υπερήφανες για την απιστία τους. Θεωρούσαν πως ήταν ποθητός ο άνδρας τους και δικαιολογημένα πήγαινε με άλλες. Η θέση του άνδρα αλλά και της γυναίκας ήταν διαφορετική απ' ό,τι σήμερα. Οι γυναίκες πλέον είναι πιο κτητικές και θέλουν τον άνδρα αφοσιωμένο σε αυτές. Μην ξεχνάς ότι τώρα παντρευόμαστε από έρωτα και όχι από συνοικέσιο. Τον ποθούμε τον άνδρα μας και μας νοιάζει αν θα πάει με άλλη γυναίκα. Γενικά, τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα όλους τους ανθρώπους αυτό που τους βασανίζει πιο πολύ στη ζωή τους είναι ο έρωτας» τόνισε στο Πρώτο Θέμα η Βίκυ Παπαδοπούλου.
- Θα συγχωρούσες την απιστία;
«Ναι, θα μπορούσα, αλλά εξαρτάται πάντα από τις συνθήκες και τον λόγο που θα οδηγούσε τον σύντροφό μου στην απιστία, όπως επίσης και το πόσο ερωτευμένη θα ήμουν εγώ μαζί του.»
-Σου έχει συμβεί ποτέ να σε απατήσουν;
«Ακόμη και να 'χει συμβεί, δεν το έχω μάθει. Πάντα υποψιάζεσαι, αλλά... δεν με αφορά αν δεν θέλει ο άλλος να το πει».
Εσύ πώς είσαι στις σχέσεις σου;
«Είμαι πολύ σταθερή και πιστή στους φίλους μου, στους ανθρώπους που έχω επιλέξει να είναι δίπλα μου, στους συντρόφους μου. ∆εν έχω απατήσει ποτέ!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved