Σταύρος Νικολαΐδης: «Στον γάμο μου φόρεσα φουστανέλα»
Showbiz

Σταύρος Νικολαΐδης: «Στον γάμο μου φόρεσα φουστανέλα»

Στην εκκλησία ο Σταύρος Νικολαΐδης έφτασε με άλογα.

«Ναι, μας βοήθησε ο Ιππικός Όμιλος Ναυπακτίας και Δωρίδας. Ο αδερφός της Γιώτας ασχολείται με άλογα -έχει κι εκείνος άλογο-, ξέρω κι εγώ να ιππεύω. Όταν είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε με τη Γιώτα, μου είχαν πει τα αδέρφια της ότι για να πατήσω στον Παλιόπυργο, θα πρέπει να φοράω φουστανέλα... Τότε λοιπόν είχα πει ότι θα το κάνω» τόνισε στο Λοιπόν.
-Το είπες και το έκανες...
«Ακριβώς. Φορούσα κανονικά το κοστούμι μου, είχα πάρει μια φουστανέλα, γιλέκο, φέσι και φούντα στο παπούτσι. Έφτασα με άλογο, συνοδευόμενος από άλλα δύο άλογα με δύο καβαλάρηδες, έκανα λίγο πλάκα με τον κόσμο, όταν έφτασα, φώναξα: «Πού είναι η κόρη του κολίγα να την πάρω;»
-Η νύφη πώς ήρθε;
«Με άμαξα παλιά, κλασική, με άλογα. Μέχρι ενός σημείου ανεβήκαμε στο βουνό με αυτοκίνητο. Έτσι ήρθαν τα αδέρφια της, η μητέρα της και το παρανυφάκι, και άφησαν τη Γιώτα να την πάρει η άμαξα. Όταν ήρθαν οι δικοί της και δεν είχε φτάσει ακόμα η νύφη, μου έκαναν πλάκα ότι το έσκασε κι έφυγε για το βουνό. Όταν ήρθε η Γιώτα, με είδε με τον Οσκαρ, το σκύλο μας, αγκαλιά, την ανθοδέσμη και ντυμένο τσολιά. Έπειτα έβγαλα τη φουστανέλα, φόρεσα το σακάκι μου, έδωσα τον Όσκαρ σε μια ανιψιά, την ανθοδέσμη στη νύφη και μπήκαμε στην εκκλησία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved