Σταύρος Νικολαΐδης: «Έκλαιγαν οι οικογένειες μας»
Showbiz

Σταύρος Νικολαΐδης: «Έκλαιγαν οι οικογένειες μας»

Το ταξίδι του μέλιτος του Σταύρου Νικολαϊδη πού θα γίνει;

«Δεν το λέμε «ταξίδι του μέλιτος», απλά θα πάμε 5 μέρες στη Λευκάδα, σε ένα ήσυχο μέρος που έχουμε ξαναπάει πέρσι και πρόπερσι. Εκεί θα ταβλιαστώ στην παραλία, το δωμάτιο είναι 10 μ. από τη θάλασσα και υπάρχει μια ταβέρνα 20 μ. πιο εκεί. Δεν θα μετακινηθώ από εκεί, θα βγάλω όλη την κούραση. Η τοποθεσία λέγεται Μικρός Γιαλός. Σχεδιάζαμε ταξίδι στο εξωτερικό, στη Ρώμη ή τη Βουδαπέστη, αλλά για να πας εκεί, πρέπει να τρέξεις να τα δεις, να τα γυρίσεις, κι εγώ δεν είμαι για τέτοια τώρα, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου» τόνισε στο Λοιπόν.
- Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή του γάμου που δεν θα ξεχάσεις;
«Ο γάμος είχε συγκίνηση, γέλιο, απ' όλα. Είχα ετοιμάσει ένα βίντεο που το παίδευα ένα μήνα, το οποίο ήταν πολύ συγκινητικό. Το είχα φτιάξει μόνος μου, με φωτογραφίες και κομμάτια από άλλα βίντεο μέσα, το οποίο έκλεινε με τον πατέρα της Γιώτας. Το έκανα σαν να μας εύχεται κι εκείνος. Όταν μπήκαμε μέσα με τη μουσική και κόψαμε την τούρτα, ήπιαμε τη σαμπάνια και πήγαμε να ξεκινήσουμε το χορό μας, είχα πει στον dj και έβαλε το τραγούδι «Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα», μετά το «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» και το «Πάρε το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο». Το βίντεο που έκανα δεν επέτρεψα στη Γιώτα να το παρακολουθήσει όσο καιρό το έφτιαχνα. Το έκανα με πολλή αγάπη για τη Γιώτα και την οικογένεια της.»
-Πού αναφερόταν το βίντεο αυτό;
«Είχε τελικό σημείο αναφοράς τον πατέρα της Γιώτας. Είχαμε βάλει ένα πανί με τον αδερφό και τον κουνιάδο μου που το είχαμε δέσει στην εκκλησία για την προβολή. Οταν τελείωσε αυτό το βίντεο, ο μισός κόσμος έκλαιγε. Έμειναν όλοι άναυδοι, έρχονταν μετά με αγκάλιαζαν και με φιλούσαν. Έκλαιγαν οι οικογένειες μας. Στο τέλος του βίντεο "είχα αφήσει μόνιμα στον προτζέκτορα μια εικόνα του πατέρα της μέσα από τα σύννεφα που μας κοιτούσε. Στο τέλος του χορού μας έσκασαν πυροτεχνήματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved