Σοκάρει η αποκάλυψη του «Μαχίρ»: «Έκανα μία φορά χρήση ναρκωτικών ουσιών, στην Ελλάδα»
Showbiz

Σοκάρει η αποκάλυψη του «Μαχίρ»: «Έκανα μία φορά χρήση ναρκωτικών ουσιών, στην Ελλάδα»

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης η ακροαματική διαδικασία των 53 υπόπτων που συνελήφθηκαν το περσινό καλοκαίρι με την κατηγορία της χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι Τούρκοι ηθοποιοί Κενάν Ιμιρζαλίογλου, Ριζά Κοτζάογλου, Νεχίρ Ερντογάν, Ενγκίν Αλτάν Ντουζ, Μουράτ Γιλντιρίμ ήταν οι πιο γνωστοί ανάμεσα στους 53 συλληφθέντες, που σήμερα αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από 2 έως 38 χρόνια. Και ενώ η δίκη βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου κλήθηκε να απολογηθεί με μάρτυρες υπεράσπισης τους συναδέλφους του Νεχίρ Ερντογάν και Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν.
Στην απολογία του ο 40χρονοςΤούρκος σταρ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. «Με τους συγκατηγορούμενούς μου μένουμε στην ίδια περιοχή. Το επάγγελμα μας απαιτεί να έχουμε καλή φυσική κατάσταση, γι' αυτό και είναι σημαντικό να προσέχουμε τη διατροφή μας. Χρησιμοποιούμε βιολογικά προϊόντα, γι' αυτό και μία καταγεγραμμένη συνομιλία, στην οποία γινόταν λόγος για γάλα και σύκα, είναι αληθινή... Δεν πρόκειται για συνθηματικά για να κάνουμε χρήση ή διακίνηση ναρκωτικών» υποστήριξε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν κάνω χρήση ναρκωτικών, αλλά έχω δοκιμάσει. Λίγες μέρες πριν από την επιχείρηση της αστυνομίας βρισκόμουν στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στη Ζύμη, όπου δοκίμασα για πρώτη φορά εκεί. Μου έδωσαν ένα τσιγάρο αλλά δεν ήξερα ότι περιέχει ναρκωτικές ουσίες. Λίγες μέρες μετά έγινε η επιχείρηση και γι' αυτό το αποτέλεσμα των αιματολογικών εξετάσεων μου βγήκε θετικό».
Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και από καταθέσεις μαρτύρων. Στο μεταξύ, ο Μουράτ Γιλντιρίμ απουσίαζε από τη διαδικασία με αποτέλεσμα να διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του. Όσον αφορά τον Ριζά Κοτζάογλου, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πλήρωσε εγγύηση 50.000 τουρκικές λίρες και η ακρόαση του αναβλήθηκε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και πέρσι μία από τις πρώτες δηλώσεις του Κενάν Ιμιρζαλίογλου στις αστυνομικές αρχές ήταν: «Έκανα μία φορά χρήση ναρκωτικών ουσιών στο εξωτερικό...» μιλώντας φυσικά για την Ελλάδα.
Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved