Δάνης Κατρανίδης: «Γεμίσαμε με τούρκικες σειρές λόγω κρίσης»
Showbiz

Δάνης Κατρανίδης: «Γεμίσαμε με τούρκικες σειρές λόγω κρίσης»

O Δάνης Κατρανίδης επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Δεν είναι μεγάλο, είναι δυο-τρία χρόνια. Τι πρέπει να κάνουμε, να λέμε τις ειδήσεις; Καλό είναι να εμφανιζόμαστε όταν υπάρχει λόγος» τόνισε στο Βήμα.
-Απουσιάσατε επειδή δεν είχατε προτάσεις ή γιατί δεν βρήκατε κάποια πρόταση ελκυστική;
«Υπήρχαν προτάσεις. Όμως το διάστημα ήταν άγονο για όλη την τηλεόραση. Γεμίσαμε με τούρκικες σειρές λόγω κρίσης. Κανείς δεν ήταν έτοιμος και κανείς δεν μπόρεσε ούτε να προσαρμοστεί αλλά ούτε και να προσαρμόσει τη μυθοπλασία στις νέες συνθήκες. Δεν υπήρχε κάτι καινούργιο. Παρουσιάστηκαν δουλειές που συνέχισαν από προηγούμενες σεζόν και κάποιες που είχαν κλείσει εδώ και καιρό».
Τελικά τι έγινε και επιστρέψατε; Ηλθε η καλή πρόταση;
«Προτάσεις δεν γίνονταν. Τον τελευταίο χρόνο άρχισαν να έρχονται. Τον πρώτο χρόνο δεν υπήρχε τίποτα. Τον τελευταίο χρόνο μού προτάθηκαν δουλειές αλλά ήθελα κάτι πιο ολοκληρωμένο. Δεν μπορούσα να συμμετάσχω και λόγω υποχρεώσεων. Το "ναι" αυτή τη φορά το είπα με βάση το ένστικτό μου. Η πρόταση έγινε από τους δύο σκηνοθέτες που είχα στα "Μυστικά της Εδέμ" και στη "Βέρα στο δεξί", τον Γιάννη Βασιλειάδη και τον Γιώργο Σιούγα, και οι τεχνικοί είναι όλοι ίδιοι. Αυτός για μένα είναι ένας καθοριστικός λόγος για να πεις "ναι". Η ιστορία όπως μου την αφηγήθηκαν είναι ελκυστική και γράφουν επεισόδια δύο έμπειροι άνθρωποι, ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη. Φυσικά σε όλο αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι θα είναι μαζί μου η Κάτια Δανδουλάκη αλλά και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που γνωριζόμαστε, καθώς και νέα παιδιά που εκτιμώ».
Γιατί επιμένετε στις καθημερινές σειρές;
«Δεν τις κυνηγάω, εκείνες με κυνηγούν. Δεν μου έγινε πρόταση για συμμετοχή σε εβδομαδιαία σειρά και την απέρριψα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αισθητική και η ουσία της δουλειάς. Δεν κάνω διάκριση. Μπορεί να πεις "ναι" σε εβδομαδιαία σειρά και όταν προβληθεί και τη δεις να πεις "καλύτερα να νοικιάσω βιντεοκασέτα". Τα είδαμε αυτά, και μάλιστα έγιναν και πρόσφατα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved