Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μη χάνουμε χρόνο σε πράγματα που δεν έχουν αξία»
Showbiz

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μη χάνουμε χρόνο σε πράγματα που δεν έχουν αξία»

Το μήνυμά του ακόμα και μέσα από την εκπομπή του με τίτλο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ότι δηλαδή η υγεία είναι ό,τι πιο σημαντικό και πολύτιμο στη ζωή, δίνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο ηθοποιός, σε αυτή την επισήμανση σχολιάζει: «Και πρέπει να το σκεφτούμε πολύ σοβαρά αυτό για να μη χάνουμε χρόνο σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Να απολαύσουμε αυτό που ζούμε. Με όλη μας τη δύναμη. Τίποτα άλλο. Με αγάπη. Και με αληθινά γερές σχέσεις».
Πες μου κάποιους δημιουργούς που θα ήθελες να έρθουν στην εκπομπή σου και δεν έχουν έρθει.
«Είναι αρκετοί. Ο Σταύρος Ξαρχάκος, κυρίως. Ο Δήμος Μούτσης, βεβαίως. Ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, το δίχως άλλο. Και είναι κι άλλοι πολλοί. Είχαμε πολύ σπουδαίους δημιουργούς, αλλά ευτυχώς έχουμε και νεότερους και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Όπως απολαμβάνω και τις νέες ισχυρές δυνάμεις του θεάτρου μας. Στο νέο «αίμα» πρέπει να δοθεί περισσότερος χώρος».
Στηρίζεις το νέο «αίμα» και είναι σημαντικό αυτό.
«Μα τι να κάνω; Αυτό νιώθω! Πρέπει να είμαι σαν αυτούς που βλέπουν τους νέους σαν εχθρούς και τους πολεμούν; Το θεωρώ πολύ άδικο αυτό. Πρέπει να δίνει κανείς χώρο και δύναμη σε αυτά τα παιδιά, γιατί αυτά είναι το μέλλον μας. Είναι πολύ δύσκολο, έτσι κι αλλιώς, το «σκηνικό», έτσι που έγινε πια η καθημερινή πραγματικότητά μας. Και αλίμονο αν δεν βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να υπάρξουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved