Νέα άγρια επίθεση στην Αγγελική Ηλιάδη
Showbiz

Νέα άγρια επίθεση στην Αγγελική Ηλιάδη

Από δεξί χέρι του αδικοχαμένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη βρέθηκε στη φυλακή λόγω χρεών και σήμερα εκτίει την ποινή του, σκουπίζοντας δρόμους και πλατείες, καθώς προσφέρει κοινωφελή εργασία στον Δήμο Ρέντη.

«Από την εποχή που ο Μπάμπης έμπλεξε με την Αγγελική Ηλιάδη καταστραφήκαμε, καθώς μας έπνιξαν τα χρέη!» λέει σε καθημερινή εφημερίδα ο Γιώργος Κόττος. Για τον ίδιον, ο Μπάμπης Λαζαρίδης υπήρξε κάτι περισσότερο από κολλητός φίλος, αφού ουσιαστικά ο επιχειρηματίας μέσα από τη συνεργασία τους του έδωσε την ευκαιρία από ένας απλός πωλητής να βρεθεί στις πιο υψηλές θέσεις των εταιριών που δημιούργησε και αυτό διότι όλες οι άδειες λειτουργίας των καταστημάτων που άνοιξε ήταν στο όνομά του.
«Τα πανάκριβα ρούχα και παπούτσια, τα CD που κάθε χρόνο τής ηχογραφούσε, αλλά και γενικότερα όλη αυτή η προσπάθειά του να την καθιερώσει ως πρώτο γυναικείο όνομα στη νύχτα μάς πήγε πίσω. Της πλήρωνε τα πάντα, από διαφημίσεις, παρουσιάσεις, έως και Τούρκους μουσικούς είχε φέρει να παίξουν σε ηχογράφησή της. Εγώ της πήγαινα τα ρούχα σε ένα σπίτι όπου ζούσε στην αρχή της σχέσης τους, στη Νέα Σμύρνη, ενώ έως και φαγητά τής έστελνε. Ηταν η εποχή που εκείνη έκανε όνειρα κι εκείνος έκανε τα πάντα για να τα πραγματοποιήσει. Μόνο τα φορέματα που φόραγε στην πίστα είχαν πάνω από 10 και 20.000 ευρώ, τα παπούτσια της πάνω από 1.500 ευρώ, μιλάμε για πολλά λεφτά, με αποτέλεσμα άλλες υποχρεώσεις μας να μένουν για χάρη της πίσω, λέει και προσθέτει: «Κι ενώ όλα φαίνονταν πως πήγαιναν μια χαρά, τότε ο Μπάμπης αποφασίζει να φέρει την Αγγελική Ηλιάδη από τη Θεσσαλονίκη και να την κάνει πρώτο όνομα. Εκεί άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα, με αποτέλεσμα όταν αποφάσισε να ανακαινίσει τις Μούσες, να δημιουργήσει μια νέα εταιρία, στο όνομα της μάνας του. Ετσι, όλο τον επάνω όροφο του μαγαζιού, όπου έγιναν τα γραφεία και τα καμαρίνια, η Γ. Κόττος ΕΠΕ τον επινοικίασε στη Μ. Λαζαρίδης. Η ανακαίνιση αυτή ήταν και η ταφόπλακα, αφού στοίχισε πάρα πολλά λεφτά. Εως και ασανσέρ είχε φτιάξει στο καμαρίνι της Αγγελικής, προκειμένου εκείνη να κατεβαίνει απευθείας στην πίστα, ώστε να μην τη βλέπει κανείς. Οι πολυτέλειες μέσα στους χώρους της δεν περιγράφονται. Πανάκριβες εικόνες, σαλόνια, τα πάντα... Αλλαξε φυσικά και όλο το μαγαζί, με καινούργια τραπέζια και καρέκλες. Το μαγαζί φτιάχτηκε από την αρχή. Είχε γίνει το καλύτερο στη Συγγρού, μόνο που δεν το χάρηκε, αφού τον Δεκέμβριο του 2008 κάποιοι αποφάσισαν να του αφαιρέσουν με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο τη ζωή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν τα πάντα απλήρωτα κι εγώ να κινδυνεύω για μία ακόμη φορά να βρεθώ με χρέη, που ούτε ξέρω καλά καλά τον αριθμό τους, ούτε πότε θα... σκάσουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved