«Εμπόλεμη ζώνη» η προσωπική ζωή γνωστού τραγουδιστή
Showbiz

«Εμπόλεμη ζώνη» η προσωπική ζωή γνωστού τραγουδιστή

Περιπέτειες, ένταση και ασφαλιστικά μέτρα με την μητέρα της κόρης του.

Την ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ» θυμίζει η προσωπική ζωή του Στάθη Αγγελόπουλου. Άσχημες εξελίξεις στην σχέση του τραγουδιστή με την εδώ και τρία χρόνια σύντροφό του και μητέρα της δίχρονης κόρης του, Παρί Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao το ζευγάρι πως αντί για γάμο έχει περάσει σε μια εμπόλεμη ζώνη!
Τα προβλήματα στην σχέση τους ξεκίνησαν ένα χρόνο περίπου μετά την γέννηση της κόρης τους. Ο επικείμενος γάμος αργούσε με αποτέλεσμα η οικογένεια της να φέρεται να αντιδράει έντονα σε αυτό. Ανάμεσα στο ζευγάρι δεν άργησαν να εμφανιστούν και έντονες προσωπικές διαφωνίες που αν και ο τραγουδιστής έφυγε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αυστραλία για να ηρεμήσουν τα μεταξύ τους πνεύματα, επιστρέφοντας όχι μόνο δεν είχαν ηρεμήσει αλλά η κατάσταση είχε γίνει πιο έκρυθμη.
Οι καβγάδες άρχισαν να γίνονται ομηρικοί, με την Παρί Παπαδημητρίου να φεύγει από το σπίτι. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι απαγόρευσε στον τραγουδιστή να βλέπει την κόρη τους μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις και το αν θα πάρουν την δικαστική οδό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved