Νίκος Μουρατίδης: «Τα talent shows με παιδιά είναι η χαρά του παιδεραστή»
Showbiz

Νίκος Μουρατίδης: «Τα talent shows με παιδιά είναι η χαρά του παιδεραστή»

Ο Νίκος Μουρατίδης επέστρεψε πιο καυστικός από ποτέ! Τηλεόραση βλέπει;

«Σχεδόν καθόλου. Δεν έχω χρόνο και τη βαριέμαι. Η ελληνική τηλεόραση έχει πολύ μπλα-μπλα και λίγες εικόνες. Πάσχει από μορφωμένους ανθρώπους, έξυπνους, καλόγουστους με παιδεία και με κουλτούρα. Έχουμε πήξει στα τσόκαρα και στο φεστιβάλ οξυζενέ! Έλεος! Όλη μέρα οι πάντες ασχολούνται με κάτι τελευταίες, ανύπαρκτες τσουλάρες και τις ονομάζουν και celebrities. Ξέρουν άραγε τι θα πει celebrity;» τόνισε στο You.
-Μα κι αυτά τα κορίτσια να μη δουλέψουν;
«Και πρέπει να δουλέψουν σώνει και καλά στην τηλεόραση και να τρώμε στη μάπα την ακαλαισθησία, την αμορφωσιά και τη χυδαιότητά τους; Το ξέρετε ότι στην πλειοψηφία τους όλες αυτές έχουν κάνει αίσχη –έχουν ξεφτιλιστεί- για να πάρουν μια εκπομπή; Ας πάνε να γίνουν κομμώτριες, πωλήτριες ή ταμίες σε σουπερμάρκετ. Τίμιες δουλειές.»
-Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είπε ότι το «Voice Kids» είναι παιδική πορνεία... Και θα γίνει και το «Music School». Εσείς πώς τα βλέπετε όλα αυτά τα talent shows με παιδιά;
«Η χαρά του παιδεραστή. Είναι ντροπή και αίσχος για τους γονείς που αναστατώνουν την αθώα ζωή των παιδιών τους και τα βγάζουν στο κλαρί. Αίσχος. Πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας και να μην επιτραπεί να γίνει τέτοιο show και κανένα show που εκμεταλλεύεται τα παιδιά. Αφήστε τα παιδιά ήσυχα να ζήσουν την αθώα παιδική τους ηλικία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved