Κώστας Κρομμύδας: «Δεν πίστευα ποτέ οτι θα γινόμουν συγγραφέας»
Showbiz

Κώστας Κρομμύδας: «Δεν πίστευα ποτέ οτι θα γινόμουν συγγραφέας»

Ο Κώστας Κρομμύδας σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε από πού αντλεί έμπνευση για να γράψει τα βιβλία του και πώς ξεκίνησε τη συγγραφή.

Από πού εμπνέεσαι;

«Η έμπνευση μου έχει να κάνει με την ίδια τη ζωή, από αυτά που ζω στο παρόν, από αυτά που έζησα αλλά και από ιστορίες των ανθρώπων που φτάνουν στα αυτιά μου».

Είχες πιστέψει ποτέ ότι θα έγραφες βιβλίο;

«Όχι, δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν συγγραφέας. Δεν αρκούν όμως ένα δύο βιβλία, γιατί ο καθένας μπορεί να τα γράψει. Νομίζω ότι κάποιος μπαίνει σε αυτό το κομμάτι επαγγελματικά μετά από 4-5 έργα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα πήγαινα στα βιβλιοπωλεία και θα έβλεπα τα βιβλία μου στα ράφια!».

Το είχε προβλέψει κάποιος άλλος για σένα;

«Μου το είχαν πα παλιότερα, γιατί εγώ γράφω από μικρός .Έγραφα ιστορίες στο σχολείο και αργότερα στη δραματική σχολή είχα γράψει κάποια θεατρικά και μου είχαν πα διάφορα άτομα: "Ασχολήσου, γράψε ωραία, γράψε ωραίες εικόνες". Αλλά εγώ δεν το είχα πάρει πολύ σοβαρά, έκανα κι άλλα πράγματα. Τώρα κάθισα και το έκανα πιο οργανωμένα, πιο μεθοδευμένα».

Ο έρωτας τι σημαίνει για σένα;

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να κινηθεί κάποιος άνθρωπος αν δεν είναι ερωτευμένος. Όχι με κάποιον άνθρωπο απαραίτητα... Μπορεί να είσαι ερωτευμένος και με αυτό που κάνεις. Εγώ αυτήν τη στιγμή τα έχω και τα δύο και αντλώ τεράστια δύναμη».


Πηγή:You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved