Άλκης Αϊβάζης: "Αν πω ότι επικοινωνώ με τα πνεύματα, θα με κρεμάσουν"
Showbiz

Άλκης Αϊβάζης: "Αν πω ότι επικοινωνώ με τα πνεύματα, θα με κρεμάσουν"

Όπως σας είχαμε πρώτοι αποκαλύψει, ο Άλκης Αϊβάζης, σκοπεύει να κάνει το hobby του επάγγελμα. Μη φανταστείτε όμως ότι μιλάμε για μια απλή δουλειά! Ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη Αϊβαζη ασχολείται με τον εντοπισμό πνευμάτων και άυλων οντοτήτων σε στοιχειωμένους χώρους, ενώ μέσα στο χειμώνα μαζί με την ερευνητική του ομάδα θα βγάλει τη σειρά των ερευνών του στη μικρή οθόνη.

«Αν πω ότι επικοινωνώ με τα πνεύματα, ή με τις οντότητες, θα με κρεμάσουν. Όταν πάω σε ένα σπίτι ή σε ένα χώρο, μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει ή όχι δραστηριότητα. Το κάνουμε αφιλοκερδώς. Δεν είμαστε ούτε εξορκιστές ούτε τίποτα τέτοιο. Μια φορά στη Μακρόνησο είπαμε με την ομάδα μου «Πάμε να φύγουμε». Δεν λειτουργούσανε ούτε το GPS! Φύγαμε τρέχοντας. Μαζί μου έχω πάντα την αρχαγγελική σφραγίδα σε tattoo. Ο κάθε άνθρωπος ανήκει σε ένα τάγμα αρχαγγέλων. Ανήκω στον αρχάγγελο Ραφαήλ. Αισθάνομαι και ελπίζω ότι με προστατεύει. Έχω επίσης μαζί μου πάντα Αγία Ζέστη. Είναι το νερό, στην ουσία, που βάζουν οι ιερείς όταν κάνουν τη Θεία Κοινωνία» αποκάλυψε ο ερευνητής ενώ μίλησε και για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο αδερφός του, Γιάννης, το όλο θέμα: «Όταν ο Γιάννης είδε το υλικό για την τηλεοπτική εκπομπή που ετοιμάζουμε μου είπε να προσέξω πολύ, γιατί είναι πολύ ιδιαίτερο το θέμα και μπορεί να με σταυρώσουν από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό προφανώς το είπε γιατί γνωρίζει πολύ καλά το χώρο. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να βλέπει σε τίτλους «Ο αδερφός του Αϊβάζη κυνηγάει φαντάσματα». Εμένα δεν με πειράζει αν με σταυρώσουν. Εμένα με ενδιαφέρει να το δει ο κόσμος, και αν εκείνοι νομίζουν ότι πρέπει να με σταυρώσουν, ας το κάνουν. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που φοβάται εύκολα».


Η φωτογραφία είναι από το backstage της φωτογράφισης που έκανε ο Άλκης Αϊβάζης για τις ανάγκες του περιοδικού "Εγώ" με τον Χάρη Χριστόπουλο
Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved