Δήμος Αναστασιάδης: «Δεν θα στερηθώ πια πράγματα τα οποία θα ήθελα να ζήσω»
Showbiz

Δήμος Αναστασιάδης: «Δεν θα στερηθώ πια πράγματα τα οποία θα ήθελα να ζήσω»

Για το αν έχει μάθει να διαχειρίζεται σωστά τα προβλήματα του, τα φλερτ αλλά και πότε κάνει εκείνος το πρώτο βήμα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δήμος Αναστασιάδης.


Έχετε μάθει να διαχειρίζεστε σωστά τα προβλήματα;
«Η σωστότερη απόφαση είναι αυτή που θα σε κάνει να αισθάνεσαι μέσα σου καλά και να μην ντρέπεσαι»
Υπάρχουν πράγματα για τα οποία ντρέπεστε στη ζωή σας; «Πολλά»
Ως αναγνωρίσιμος, μπορείτε να... αφεθείτε; «Πριν από ένα χρόνο θα σας έλεγα όχι. Το έχω δουλέψει όμως και νομίζω ότι πλέον μπορώ. Δεν θα στερηθώ πια πράγματα τα οποία θα ήθελα να ζήσω»
Έχετε δηλώσει ότι θέλετε να βρείτε την αυτοπεποίθηση σας. Έχετε καταφέρει πολλά. Πώς μπορεί να την έχετε χάσει; «Δεν πάει απαραίτητα με ό,τι έχεις καταφέρει. Την αυτοπεποίθηση είτε την έχεις είτε όχι»
Δεν τονώνεται με τα φλερτ; «Μπορεί να με φλερτάρει μία γυναίκα και την ίδια ώρα να αναρωτιέμαι «Ποιον, Εμένα;» Είμαι ντροπαλός. Αυτοπεποίθηση έχω μόνο για τη μουσική μου»
Δύσκολα κάνετε το πρώτο βήμα; «Το κάνω. Αλλά το κάνω τόσο άτσαλα, τόσο αμήχανα... Κάποια στιγμή ήθελα να φλερτάρω και είχα γράψει σε ένα χαρτί τι θα έλεγα, πώς θα το έλεγα και τις προτεινόμενες απαντήσεις με όλα τα SOS. Αυτά δεν γίνονται. Ξαφνικά πας εκεί και λες κάτι τόσο άκυρο που δεν το είχες γράφει καν στο χαρτί και τα κάνεις μαντάρα», λέει στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved