Μαρία Μπακοδήμου: «Ευγνωμονώ την τηλεόραση που με έκανε γυναίκα»
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: «Ευγνωμονώ την τηλεόραση που με έκανε γυναίκα»

Η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς ένιωσε που βάφτισε τον γιο του καλού της φίλου και συνεργάτη, Φώτη Σεργουλόπουλου.

Πώς αισθάνεσαι που βάφτισες το παιδί του Φώτη;

«Το αγαπώ πολύ αυτό το παιδάκι. Είναι τόσο όμορφο, τόσο γλυκό. Ίδιος ο Φώτης. Να είναι καλά και συγκινήθηκα πολύ. Πού να φανταζόμουν όταν γνώριζα τον Φώτη ότι θα ζήσουμε αυτήν τη ζωή, θα κάνουμε αυτήν τη δουλειά, και μάλιστα μαζί, θα γίνει ο ένας νονός του παιδιού του άλλου, είμαστε τόσο ψυχικά δεμένοι. Ότι θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα σκέφτομαι στα δύσκολα, στα καλά...»

Ήσουν αγοροκόριτσο;

«Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι που θα τρέχει στο κομμωτήριο, στο μανικιούρ, με το τακούνι... Με την τηλεόραση άρχισα λίγο να σουλουπώνομαι. Σε αυτό το κομμάτι ευγνωμονώ την τηλεόραση που με έκανε γυναίκα. Να σκεφτείς στον πρώτο μου γάμο φορούσα τα τζιν του άντρα μου!».

Ο πρώτος γάμος σου σε ποια ηλικία έγινε;

«Δεν ήμουν και πολύ μικρή, γύρω στα 25. Πάνω στον ερωτά μας είπαμε "δεν παντρευόμαστε"; Και το κάναμε. Μετά συνειδητοποιήσαμε ότι κάναμε λάθος και είπαμε "δεν χωρίζουμε;" και χωρίσαμε! Επειδή ο γάμος δεν είναι από τα πράγματα που έχω σκεφτεί σοβαρά, γι'αυτό και κάνω πράγματα επιπόλαια».

Πηγή:YOU

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved