Άλεξ Καββαδίας: «Βίωσα άσχημες καταστάσεις λόγω του bullying»
Showbiz

Άλεξ Καββαδίας: «Βίωσα άσχημες καταστάσεις λόγω του bullying»

Ο Άλεξ Καββαδίας εξομολογήθηκε αν θεωρεί τον εαυτό του εκκεντρικό και για τον χαμό του πατέρα του που τον «σημάδεψε». Μάλιστα όπως δήλωσε έχει υπάρξει θύμα bullying.

Θεωρείς τον εαυτό σου εκκεντρικό;

«Κάθε άλλο. Το αντίθετο! Είμαι αρκετά εσωστρεφής, αλλά επειδή η σκηνή μου δίνει μεγάλη ελευθερία, κάποιες φορές μπορεί όλο αυτό να φαντάζει προκλητικό».
Σου αρέσει να προκαλείς;

«Είναι σαν να ρωτάς έναν τρελό αν είναι τρελός... Το ξέρει; Δεν το ξέρει! Οπότε το αφήνω στην κρίση σας».

Γράφεις σε ένα πρόσφατο σχόλιο σου στο twitter: «Σιχαίνομαι τις συμπεριφορές ανθρώπων που υποτιμούν και υποβιβάζουν τους άλλους στο σχολείο και γενικά στην καθημερινότητα». Σου έχει συμβεί κάτι ανάλογο;

«Ναι. Βίωσα άσχημες καταστάσεις λόγω του bullying και ακριβώς επειδή γνωρίζω πολύ καλά πόσο τραγικό μπορεί να είναι, δεν θα ήθελα να το περάσει κανείς. Είναι τόσο άδικο που με ξεπερνά και δεν μπορώ να βρω λέξεις για όλο αυτό που μου προκαλεί. Για μένα είναι ένα από τα χειρότερα εγκλήματα».
Σε αντιμετώπισαν ρατσιστικά ή καχύποπτα εξαιτίας της όμορφης εξωτερικής σου εμφάνισης, του επαγγέλματος σου ή του στυλ σου;
«Για όλα αυτά, αλλά σου καθρεφτίζουν πάντα το αντίθετο. Αντί για ευλογημένος νιώθεις καταραμένος».
Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη και ποια η πιο δυστυχισμένη στιγμή της ζωής σου;
«Η δουλειά μου και οι φίλοι μου, μου έχουν χαρίσει άπειρες ευτυχισμένες στιγμές. Η πιο δυστυχισμένη όμως παραμένει η απώλεια του πατέρα μου».

Σε άλλαξε ο χαμός του πατέρα σου;
«Πολύ».
Έλειψε ένα πατρικό πρότυπο στην εφηβεία σου;
«Όχι. Ήμουν ενήλικος όταν έφυγε».

Έχεις δηλώσει «Η λογική κατέστρεψε τους μεγαλύτερους έρωτες και οι έρωτες τα καλύτερα μυαλά». Πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις για έναν έρωτα;
« Νομίζω πως με έναν έρωτα ποτέ δεν μπορείς να υπολογίσεις τελικά πόσο είναι αυτό το μακριά. Ο καθένας σε οδηγεί στο άγνωστο και όχι με βάρκα την ελπίδα, αλλά με μια Ferrari που τρέχει με 250 χλμ. στην Κηφισίας!».
Σε έχει αλλάξει ο έρωτας;
«Κουβαλάμε κάθε άνθρωπο με τον οποίο μοιραστήκαμε την καρδιά μας».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved