Νίκος Καλλίνης: «Αν χάσω το όνειρο μου, θα χάσω την ελπίδα μου.. Αν χάσω την ελπίδα μου θα χάσω την δύναμη μου»
Showbiz

Νίκος Καλλίνης: «Αν χάσω το όνειρο μου, θα χάσω την ελπίδα μου.. Αν χάσω την ελπίδα μου θα χάσω την δύναμη μου»

Για την κατάσταση που βιώνουμε λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και πώς μπορούν να συντηρηθούν οι καλλιτέχνες μόνο από τις Live εμφανίσεις τους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Καλλίνης.


Τι είναι αυτό που σε κάνει να ονειρεύεσαι παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας; «Αν χάσω το όνειρο μου, θα χάσω την Ελπίδα μου.. Αν χάσω την ελπίδα μου θα χάσω την δύναμη μου. Χωρίς δύναμη τι πρότυπο θα είμαι για τα παιδιά μου; Οι γονείς μου και η γενιά τους αντιμετώπισαν πολύ χειρότερες καταστάσεις και όμως τα κατάφεραν... Έτσι θα τα καταφέρω και εγώ».

Οι καλλιτέχνες μπορούν το 2014 να συντηρηθούν οικονομικά μόνο από τις live εμφανίσεις τους;
«Κάποιοι, ναι ...Πασχίζουν χρόνια βέβαια γι' αυτό.. Καθιερώθηκαν στην συνείδηση του κόσμου και απολαμβάνουν τους καρπούς της δουλειάς τους. Κάποιοι άλλοι, που είναι ακόμα στην αρχή τους... φυσικό είναι να δυσκολεύονται... Ο κόσμος πλέον δεν βγαίνει συχνά για να δει live παραστάσεις. Από εκεί που πήγαινε σε δέκα live πλέον πηγαίνει σε δυο, τρία... Για εκείνες τις φορές ποιο θεωρείς ότι είναι το κίνητρο του; Αν θα βγει κάποιος τρεις φορές, την 1η θα πάει να δει οπωσδήποτε τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, την 2η μια μουσική παράσταση που του είπαν ότι αξίζει τον κόπο και την και την 3η θα κάνει το χατίρι της παρέας του», λέει στο tralala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved