Μπέττυ Μαγγίρα: «Όταν βρίσκονται πολλές γυναίκες μαζί, θα υπάρξει τσακωμός»
Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα: «Όταν βρίσκονται πολλές γυναίκες μαζί, θα υπάρξει τσακωμός»

Πέρυσι η Μπέτυ Μαγγίρα έλεγε ότι το «YFSF» ήταν μια καλή ευκαιρία για να μπει ξανά στα τηλεοπτικά πράγματα, αλλά με το «Όλα παίζουν»! κάνει... βουτιά, δεν μπαίνει ξανά απλώς.

«Μεγαλύτερη βουτιά δεν γίνεται! Και να φανταστείς ότι θα κάνω και θέατρο φέτος. Οπότε όσος χρόνος μένει, είναι αφιερωμένος στα παιδιά μου. Όμως, να κάνουμε το σταυρό μας που υπάρχει δουλειά, γιατί βλέπεις τι γίνεται γύρω μας» τόνισε στο Τηλεκοντρόλ.
-Πώς αποφάσισες το καθημερινό;
«Είναι μια εποχή που δεν μπορείς να πεις εύκολα «όχι» σε μια τόσο αξιόλογη πρόταση. Στην αρχή ήρθε η θεατρική πρόταση από τους Ρέππα - Παπαθανασίου, την οποία και αποδέχτηκα γιατί πρόκειται για μιούζικαλ που τόσο αγαπώ και στη συνέχεια η τηλεοπτική, την οποία δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είχα προτείνει με την Αλέκα, στον κ. Καλημέρη, ένα concept εβδομαδιαίας εκπομπής, η οποία τους άρεσε πολύ και συζητούσα με για την υλοποίηση της. Τους άρεσε και η θεματολογία της εκπομπής κι εγώ με την Αλέκα ως δίδυμο. Μετά προέκυψε το κενό στην απογευματινή ζώνη και μας πρότειναν αυτό. Πρώτη φορά θα τολμήσω να κάνω καθημερινή εκπομπή και θέατρο, ταυτόχρονα, με δύο παιδιά! Ο Θεός βοηθός!»
-Θα βοηθήσεις και ο άντρας σου...
«Εννοείται ότι βοηθάει.»
-Θα μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά τρεις παρουσιάστριες στο ίδιο πλατό; Αυτό που ήδη γράφεται είναι ότι θα... μαλλιοτραβηχτείτε...
«Δίκιο έχουν από την άποψη ότι όταν βρίσκονται πολλές γυναίκες μαζί, θα υπάρξει τσακωμός. Τι να σου πω; Κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει ή να το προδικάσει. Έχουμε όλη την καλή διάθεση και οι τρεις να τα πάμε καλά. Ο Γιώργος θα είναι ο σάκος του μποξ (γέλια)! Έχει πολύ ωραίο χιούμορ, είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί και νομίζω ότι αυτό τον κάνει να κερδίζει το ενδιαφέρον και ανδρών και γυναικών.»
-Απέναντι σας θα έχετε τον Φώτη και τη Μαρία και τη Μαρία Ηλιακή. Σε προβληματίζει ο ανταγωνισμός;
«Όχι! Τόσα χρόνια στα κανάλια, πάντα κάποιος είναι απέναντι σου. Ο καθένας θα προβάλει το δικό του «προϊόν». Όλοι έχουμε όρεξη για δουλειά και ο τηλεθεατής είναι αυτός που θα διαλέξει ποιον θα δει. Μου αρέσει όταν ο απέναντι είναι καλός, γιατί με κάνει να γίνομαι καλύτερη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved