Θάλεια Ματίκα: «Είναι υπερβολικά κανονική η καθημερινότητά μου»
Showbiz

Θάλεια Ματίκα: «Είναι υπερβολικά κανονική η καθημερινότητά μου»

Πολλοί σίγουρα πιστεύουν ότι η ζωή των ηθοποιών διαφέρει κατά πολύ από αυτή των άλλων ανθρώπων που ασκούν άλλα επαγγέλματα. Ποια είναι η "βλακεία" όμως της Θάλειας Ματίκα για να δραπετεύει από την καθημερινότητά της;

«∆εν ξέρω. Είναι υπερβολικά κανονική η καθημερινότητά μου. Ασχολούμαι με το παιδί μου, το σπίτι μου, την οικογένεια και τους φίλους μου. Χμ, ξέρετε εδώ και δυόμισι μήνες έχω ανοίξει με μια φίλη μου ένα ινδικό εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία. Εκεί ξεφεύγω από τα του θεάτρου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Γιατί έγινε ηθοποιός μια γυναίκα που αγαπά τόσο την κανονικότητα; «∆εν ξέρω επίσης ποια απάντηση να δώσω. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν τριών ετών όταν εξέφρασα πρώτη φορά την επιθυμία να γίνω ηθοποιός. Χωρίς προφανή λόγο. Μάλλον πραγματοποίησα την παιδική επιθυμία, γιατί δεν θυμάμαι να θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με κάτι άλλο.
Τελείωσα τη σχολή του Θεάτρου Τέχνης και έκτοτε δουλεύω. Στην τηλεόραση έκανα τα πρώτα μου βήματα, στο σίριαλ "Υστερα, ήρθαν οι μέλισσες" του Κώστα Κουτσομύτη. Η τηλεόραση μου φέρθηκε πολύ καλά. Την έζησα στην ανθηρή περίοδό της. Και φυσικά μου έκανε πολύ καλό. Μου έδωσε τρομερό πουσάρισμα στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Χρήματα και αναγνωρισιμότητα. Τώρα; Αν δεχτώ κάποια πρόταση για κάτι που θα μου αρέσει και ταυτόχρονα θα μπορώ να πληρώνομαι, με πολύ χαρά θα το κάνω. Το θέατρο βέβαια είναι μια άλλη ιστορία. Είναι δύσκολο να κάνεις θέατρο. Πλέον το βλέπω και ως παραγωγός. Ξέρετε ότι φορολογούν τις θεατρικές επιχειρήσεις όπως ένα οποιοδήποτε μαγαζί; ∆εν δίνεται επίσης καμία επιχορήγηση. Γιατί επιλέξαμε με τον σύζυγό μου να κάνουμε και την παραγωγή; Γιατί όταν είσαι καλλιτέχνης έχεις την ανάγκη της έκφρασης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved