Δημήτρης Μακαλιάς: «Η Μιμή Ντενίση καταφέρνει να είναι ο θίασος της αγαπημένος και να περνάει καλά»
Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: «Η Μιμή Ντενίση καταφέρνει να είναι ο θίασος της αγαπημένος και να περνάει καλά»

Για την συνεργασία του με την Μιμή Ντενίση και για την πρώτη του επαφή με δραματικό ρόλο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Μακαλιάς.


Φέτος συναντάς ξανά στο θέατρο τη Μιμή Ντενίση.
«Με την κυρία Ντενίση είχαμε μια πρώτη εξαιρετική συνεργασία πέρσι στον Μάγκα, που θέλαμε πολύ να συνεχιστεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό συνέβη, και μάλιστα με το Σμύρνη μου αγαπημένη, ένα έργο που έχει γράψει η ίδια. Είναι ένα σύγχρονο ελληνικό κείμενο για ένα κομμάτι της ιοτορίας που δεν έχουμε ξαναδεί στο θέατρο. Είναι μια τεράστια παραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα, με εξαιρετικούς συντελεστές και συνεργάτες. Η κυρία Ντενίση είναι από τους ανθρώπους με τους οποίους θέλω πολύ να δουλεύω. Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες μου, γιατί είναι κυρία σε όλα τα επίπεδα και ξέρει πολύ καλά να κάνει σωστά αυτό που έχει φανταστεί»
Δεν υπάρχουν εντάσεις σε έναν τόσο μεγάλο θίασο και μια τόσο απαιτητική παραγωγή;
«Η Μιμή Ντενίση καταφέρνει να είναι ο θίασος της αγαπημένος και να περνάει καλά. Δεν υπάρχουν εντάσεις, υπάρχει πολλή δουλειά. Είναι πολυπρόσωπο έργο, είναι ένα μεγάλο πάζλ και καθένας βάζει το δικό του κομμάτι. Απαιτεί τέλειο συντονισμό γιατί εκτός από τον μεγάλο θίασο, έχει προβολές και πολλές αλλαγές σκηνικών. Ξεκινήσαμε τις πρόβες τον Μάιο για 2,5 μήνες και συνεχίζουμε τώρα»
Εμφανίζεσαι μάλιστα για πρώτη φορά σε δραματικό ρόλο;
«Δεν με έχετε δει σε κάτι τέτοιο. Υποδύομαι τον Βασιλάκη, γιο της Φιλιώς που είναι η Μιμή Ντενίση. Ζούμε μια αστική ζωή. Είμαι ένα παιδί που έχει μάθει να τα έχει όλα στα πόδια του και παρ' όλα αυτά έχει ιδανικά και αξίες, αγαπάει την πατρίδα του, κι ας μην έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. Παλεύει για τη Μεγάλη Ιδέα. Όταν γίνεται εκστρατεία, αποφασίζει να πολεμήσει. Ζει μια ανατροπή και βρίσκεται από τα σαλόνια στον πόλεμο. Εχει και ένα φλερτ με την υπηρέτρια του σπιτιού (Κατερίνα Γερονικολού), που αν και απαγορευμένο, ανθίζει. Ο ρόλος δεν είναι αμιγώς δραματικός. Έχει και κωμικά στοιχεία. Δεν μπορώ να το αποβάλλω αυτό! Η κωμωδία εξάλλου κρύβεται πάντα και στα πιο θλιβερά γεγονότα της ζωής μας», λέει στο περιοδικό ok.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved