Έλενα Τσαβαλιά: «Δεν έχει καμιά σχέση η ζωή μου με το πως ήταν πριν γεννηθεί ο Χάρης»
Showbiz

Έλενα Τσαβαλιά: «Δεν έχει καμιά σχέση η ζωή μου με το πως ήταν πριν γεννηθεί ο Χάρης»

Για το φετινό καλοκαίρι που πέρασε με την οικογένεια της αλλά και πόσο ο ερχομός του γιου της, άλλαξε τη ζωή της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Τσαβαλιά.


Το φετινό καλοκαίρι πρέπει να το χαρήκατε ιδιαίτερα.
«Η αλήθεια είναι ότι έχω χαρεί πολύ τα τελευταία τέσσερα καλοκαίρια της ζωής μου, επειδή απέχω από το θέατρο. Βέβαια, αυτό προέκυψε όταν ο Χάρης απαίτησε να πηγαίνουμε μαζί του διακοπές, κι επειδή δεν ήταν εφικτό να το κάνουμε και οι δύο, το έκανα εγώ»
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram με το γιο σας διακρίνεται η δυνατή και τρυφερή σχέση που σας συνδέει μαζί του. Θα λέγατε ότι ο ερχομός του άλλαξε τη ζωή σας;
«Δεν έχει καμιά σχέση η ζωή μου με το πως ήταν πριν γεννηθεί ο Χάρης. Ο γιος μας και για μένα και για τον Μάρκο είναι όλος μας ο κόσμος. Οτιδήποτε κάνουμε και σκεφτόμαστε, έχει σημείο αναφοράς εκείνον»
Δίνετε την εντύπωση ότι του κάνετε όλα τα χατί¬ρια. Αλήθεια, είστε καθόλου αυστηρή μαζί του; «Είμαι πάρα πολύ αυστηρή!»
Πιο πολύ από τον πατέρα του; «Δεν καταλάβατε, εγώ είμαι η αυστηρή της παρέας. Ο Μάρκος είναι βούτυρο. 'Ο,τι του πει ο γιος του, το κάνει. Μάλιστα, όταν τον βάζω τιμωρία, του λέει: «Πες ένα συγνώμη στη μανούλα, να σε συγχωρήσει», εξομολογείται στο περιοδικό Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved