Αντώνης Λουδάρος: «Πήρα βραβείο ανδρικού ρόλου, με γυναικείο ρόλο»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Πήρα βραβείο ανδρικού ρόλου, με γυναικείο ρόλο»

Ο Αντώνης Λουδάρος πήρε βραβείο για τον γυναικείο ρόλο που έπαιξε σε θεατρική παράσταση και φέτος έχει και πάλι πιθανότητες να το... ξανακάνει.

«Ήταν ειρωνεία της ζωής, πήρα βραβείο ανδρικού ρόλου, με γυναικείο ρόλο. Δεν ξέρω αν θα πάρω βραβείο, και δεν είναι και το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Το ζητούμενο είναι να μπορέσω να αποδώσω με το ίδιο κέφι και τη χαρά μας να τη μεταφέρουμε στον κόσμο, να περάσει καλά, λέγοντάς του μια ιστορία, παραμυθάδες είμαστε» τόνισε στο Λοιπόν.
-Έχεις επίγνωση της αξίας του υποκριτικού σου ταλέντου;
«Νιώθω ότι είμαι ένας ηθοποιός σε εξέλιξη. Βασικό για να εξελιχθώ είναι να μη χάσω τη χαρά μου γι' αυτό που κάνω με τη ζεστασιά που μπορεί να το κάνει ένας ερασιτέχνης. Δεν με νοιάζει αν καταλαβαίνω την αξία του υποκριτικού μου ταλέντου, παλεύω κάθε φορά να έχει ποιότητα αυτό που κάνω, αν και δεν το καταφέρνω πάντα. Δεν με ενδιαφέρει να αρχίσω να λέω ότι είμαι καταπληκτικός ηθοποιός, θα πυροβοληθώ! (Γέλια.) Στο σπίτι μου δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω πόσο καταπληκτικός ηθοποιός είμαι.»
-Τι λες;
«Λέω: «Παναγία μου, σε ευχαριστώ πολύ, με προστάτεψες από τις αδυναμίες μου... και τις υποκριτικές». Κάποιες ατεχνίες μου κρύβονται από την αγάπη και το πάθος για τη δουλειά μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved