Κιβάντς Τατλιτούγ: «Το μεγάλο μου πάθος είναι το μπάσκετ»
Showbiz

Κιβάντς Τατλιτούγ: «Το μεγάλο μου πάθος είναι το μπάσκετ»

Ο Κιβάντς Τατλιτούγ απολαμβάνει την αγάπη και τον θαυμασμό του κόσμου τόσο στην Τουρκία όσο και... εκτός των συνόρων της. Νιώθει ξεχωριστός για κάποιο λόγο;

«Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει τα δικά του χαρίσματα. Ποτέ δεν έχω πει ότι είμαι αυτό ή εκείνο ή δεν είμαι έτσι. Ο θεός μου έδωσε αυτή την εμφάνιση και ας υποθέσουμε ότι η συσκευασία είναι καλή. Αυτό είναι σίγουρα ένα δώρο. Τι είναι όμως τελικά η συσκευασία; Εγώ προσπαθώ να μιλήσω στον κόσμο με τα ταλέντα μου. Δεν λέω, καλή είναι η ομορφιά, αλλά το ταλέντο είναι πολύτιμο, και σε αυτό θέλω να εστιάζουν οι άλλοι. Δουλεύω πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι και αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι να εξελίσσομαι σαν ηθοποιός και να μαθαίνω συνεχώς καινούργια πράγματα» τόνισε στο Λοιπόν.
- Πότε ερωτευτήκατε για πρώτη φορά;
«Όταν ήμουν 13-14 ετών, στις καλοκαιρινές διακοπές. Το μεγάλο μου πάθος είναι το μπάσκετ. Μάλιστα, το μεγάλο μου όνειρο ήταν ασχοληθώ επαγγελματικά με το συγκεκριμένο άθλημα. Έπαιζα λοιπόν μπάσκετ με τους φίλους μου όταν ήρθε ένα κορίτσι και ζήτησε να παίξει μαζί μας. Ήταν ένα πολύ ήσυχο πλάσμα και το ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που το είδα.»
-Ήταν όμορφη;
«Φυσικά και ήταν όμορφη, υπήρχαν όμως και άλλα κορίτσια που ήταν όμορφα, εγώ την ερωτεύτηκα γιατί έπαιζε μπάσκετ. Είχαμε την ίδια ηλικία. Υπήρξε ένα φλερτ μεταξύ μας κι έτσι καταλήξαμε σε ένα παγκάκι να χαζεύουμε τα αστέρια!»
- Κάνατε σχέση δηλαδή μαζί της;
«Όχι βέβαια, απλά της κράτησα το χέρι. Ακόμη κι αυτό, όμως, για μένα ήταν κάτι πολύ μεγάλο τότε.»
-Πότε λέτε ότι μια γυναίκα είναι σέξι;
«Όταν είναι χωρίς μακιγιάζ, το ξέρει ότι είναι πολύ όμορφη, αλλά δεν το φωνάζει μέσα από την εμφάνιση της. Όταν δεν προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή των άλλων με τα ρούχα ή τη συμπεριφορά της.»
-Είστε ζηλιάρης με τις συντρόφους σας;
«Όχι, δεν είμαι. Είναι ωραίο να ζηλεύεις τη σύντροφο σου, αλλά χωρίς να φτάνεις στην υπερβολή, διότι αυτό καταστρέφει τελικά τη σχέση του ζευγαριού.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved