Μαρία Ηλιάκη: «Ελάχιστοι ξέρουν τα προσωπικά μου»
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: «Ελάχιστοι ξέρουν τα προσωπικά μου»

Παρότι η ίδια κάνει καριέρα στην τηλεόραση και είναι αναγνωρίσιμη, ζηλεύει τις άλλες παρουσιάστριες η Μαρία Ηλιάκη; Πώς νιώθει για τις γυναίκες καριέρας που είναι ταυτόχρονα και επιτυχημένες μανούλες;

«Αν ήθελα να γίνω μαμά, θα ήμουν ήδη. Προφανώς δεν το έχω νιώσει ακόμη τόσο πολύ ή δεν με έχει κάνει κάποιος να το θελήσω. Ωστόσο λατρεύω τα παιδιά» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Έχεις σκεφτεί ποτέ για κάποιο σύντροφο σου ότι θα ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για να κάνετε οικογένεια;
«Συνέβη μία φορά, αλλά... χωρίσαμε.»
- Κάνεις εύκολα φιλίες;
«Δεν δένομαι εύκολα ούτε εμπιστεύομαι αμέσως τους άλλους. Κάθε άνθρωπος που θα βάλω στη ζωή μου πρέπει να με κάνει να αισθανθώ ασφάλεια δίπλα του. Ελάχιστοι ξέρουν τα προσωπικά μου.»
- Γιατί δεν γνωρίζουμε σχέσεις σου;
«Δεν γίνεται εσκεμμένα. Απλώς δεν θέλω να τις ανακοινώνω. Αν μαθευόταν κάτι, δεν θα το έκρυβα. Έτυχε να μην έχουν μαθευτεί.»
- Αυτή την εποχή όλα τα blogs γράφουν για τη σχέση σου με γνωστό τραγουδιστή.
«Κάτι που δεν ισχύει βέβαια. Αυτά είναι πράγματα που δεν έχουν αποδειχτεί ποτέ. Προ-χθές ήμουν στο Ηρώδειο με ένα φίλο μου και έγραψαν ότι ήταν ο συνοδός μου. Επειδή ακριβώς δεν μιλώ για τα προσωπικά μου, όποιον δουν δίπλα μου -και όποιον δεν δουν, αλλά απλώς τον... φανταστούν- τον «βαφτίζουν» σύντροφο μου. Σίγουρα δεν είναι κομψό. Ειδικά όταν είσαι γυναίκα.»
- Σου έχουν χρεώσει ψεύτικες σχέσεις;
«Αρκετές.»
-Μπήκε στον πειρασμό ο πατέρας σου να σε ρωτήσει αν ισχύει κάτι από αυτά;
«Δεν ασχολείται. Τον παίρνουν τηλέφωνο κάτι συγγενείς από την Κρήτη και του τα μεταφέρουν, αλλά δεν ρωτάει. Ξέρει ότι θα του τα πω από μόνη μου.»
- Θα του γνωρίσεις και το αγόρι που βγαίνεις;
«Βέβαια. Έχει γνωρίσει αρκετές σχέσεις μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved