Νίκος Πουρσανίδης: «Ήμουν τυχερός ηθοποιός»
Showbiz

Νίκος Πουρσανίδης: «Ήμουν τυχερός ηθοποιός»

Ο Νίκος Πουρσανίδης απείχε από την ελληνική τηλεόραση για τέσσερα χρόνια.

Του έλειψε; «Δεν μου έλειψε η κάμερα, γιατί έκανα σινεμά στο εξωτερικό, ξέρεις τι είναι αυτό που μου έλειψε; Το γνώριμο, οι άνθρωποι που ξέρω. Αν είναι κάτι που ένιωσα όταν έκλεισα στα «Κλεμμένα όνειρα» ήταν ότι γυρίζω σε πολύ γνώριμα μέρη, και αυτό σε κάνει να νιώθεις μια ασφάλεια!» τόνισε στο Mytv.
- Μετά την «Πολυκατοικία», σου έγιναν προτάσεις ή ήσουν κάθετος ότι θα απέχεις επειδή θα έφευγες για το Λονδίνο;
« Ήμουν τυχερός ηθοποιός. Μου έγιναν προτάσεις και όταν βρισκόμουν στο Λονδίνο. Είχα πάρει την απόφαση, όμως, ότι θα μείνω εκεί.»
- Γιατί μετακομίσατε στο Λονδίνο μέσα σε μία νύχτα;
«Ήταν κάτι που ήθελα κι εγώ, αλλά και η γυναίκα μου. Πάντα θέλαμε να ζήσουμε στο εξωτερικό, να προσπαθήσουμε να πετύχουμε εκεί ως ηθοποιοί, να ανοίξει το μυαλό, το μάτι μας. Τώρα ξέρω ότι αν δεν το έκανα, θα το μετάνιωνα για όλη μου τη ζωή. Ακόμη δεν έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Είμαι εδώ για τα γυρίσματα, η Κατερίνα θα γυρίσει ξανά, αφού έχει άδεια μητρότητας, και μετά τα γυρίσματα είναι πολύ πιθανόν να γυρίσω εκεί.»
-Οπότε δεν θα εγκατασταθείτε μόνιμα στην Ελλάδα;
«Είναι πολύ ρευστό το θέμα. Έχω αφήσει πολλές ανοιχτές πόρτες στο Λονδίνο και ήδη η ατζέντισσά μου συζητά για πολλά πράγματα για μετά τον Μάρτιο που τελειώνουν τα γυρίσματα για τα «Κλεμμένα όνειρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved