Ιωσήφ Μαρινάκης: «Αν μπορώ να καλύψω τις βασικές μου ανάγκες, δε με ενοχλεί πόσα χρήματα θα έχω»
Showbiz

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Αν μπορώ να καλύψω τις βασικές μου ανάγκες, δε με ενοχλεί πόσα χρήματα θα έχω»

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση με την σειρά Ρουά Ματ.

Πώς ήταν η τετραετία που απείχες από τα τηλεοπτικά δρώμενα; «Μια χαρά. Πάντοτε δούλευα. Έκανα θέατρο. Δεν υπήρξα ποτέ εκτός. Ξεκουράστηκα. Η τηλεόραση έχει κουραστικούς ρυθμούς και σίγουρα θέλει γερό στομάχι. Δε μιλάω για την τηλεόραση αυτή καθαυτήν, αλλά για ό,τι την περιβάλλει. Επιπροσθέτως, τα προηγούμενα χρόνια τα πράγματα ήταν στάσιμα. Δεν αισθάνθηκα πως, επειδή δε βρίσκομαι σε ένα πρόγραμμα, συμβαίνει κάτι» τόνισε στο Super tv.
-Πέρασες δύσκολα οικονομικά;
«Όπως όλοι μας. Οι δουλειές μας μειώθηκαν πάρα πολύ. Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Μπορώ να ζήσω και με εκατό ευρώ και με ένα εκατομμύριο. Το θέμα είναι κυρίως ψυχολογικό. Έβλεπες στα πρόσωπα των ανθρώπων που συναντούσες πόσο άσχημη διάθεση είχαν. Αυτό ήταν το κυριότερο πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο καθένας μας.»
Έχεις περάσει ποτέ με εκατό ευρώ μηνιαίως;
«Άπειρες φορές, όχι μόνο με εκατό ευρώ, αλλά χωρίς καθόλου χρήματα. Το θέμα είναι να μη δημιουργούνται περαιτέρω προ-βλήματα, γιατί σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αποπληρώσουν το δάνειο τους και χάνουν τα σπίτια τους, επειδή δεν έχουν δουλειά. Αν μπορώ να καλύψω τις βασικές μου ανάγκες, δε με ενοχλεί πόσα χρήματα θα έχω για να περάσω τον μήνα. Όταν μου συνέβη, εξακολουθούσα να είμαι αισιόδοξος. Δε χρειάζεται πολλά ένας άνθρωπος για να είναι καλά. Αν βρίσκονται δύο φίλοι κοντά του κανένας σύντροφος, όλα είναι υπό έλεγχο.»
-Έχεις περάσει φάσεις που δεν ήσουν καλά ψυχολογικά;
«Έχω πέσει στη λούμπα για πολλούς λόγους, αλλά το ξεπερνάω εύκολα. Βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Από τη στιγμή που έχω την υγεία μου, δεν έχω ανάγκη τίποτε άλλο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved