Χρήστος Φερεντίνος: Πώς κρίνει την πρωινή ζώνη;
Showbiz

Χρήστος Φερεντίνος: Πώς κρίνει την πρωινή ζώνη;

Στην πρωινή ζώνη, απέναντι σε Λιάγκα-Σκορδά, θα δούμε τον Μάρκο Σεφερλή, που σημαίνει ότι κι εκεί ο ανταγωνισμός γίνεται πολύ έντονος.

«Απ' ό,τι φαίνεται θα γίνει ντέρμπι! Από τη μία, η Φαίη με τον Γιώργο που μέχρι τώρα τα έχουν καταφέρει περίφημα και είναι το φαβορί, και από την άλλη ο Μάρκος, που είναι από τα πλέον αγαπητά και χαρισματικά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση και μπαίνει δυναμικά στο γήπεδο. Ως καλεσμένος, ο Μάρκος ήταν ιδανικός και περιζήτητος γιατί πρόσφερε γέλιο και ήταν απολαυστικός για τους τηλεθεατές. Ο ρόλος του οικοδεσπότη, βέβαια, είναι διαφορετικός. Αν, λοιπόν, δέσει ωραία με την ομάδα του, πραγματικά θα παιχτεί ντέρμπι» τόνισε στο 7 Μέρες TV ο Χρήστος Φερεντίνος.
-Έχετε δει κάποια προγράμματα του εξωτερικού που πιθανότατα έχετε ζηλέψει;
«Μου έχει δοθεί η ευκαιρία να δω πολύ αξιόλογα προγράμματα του εξωτερικού από την Ιζαμπέλα Σασλόγλου, με την οποία συνεργαζόμαστε στο «Άκου τι είπαν!» και η οποία τα ψάχνει όσο κανείς άλλος. Έχω δει, λοιπόν, κάποια που με προσαρμογή μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα και είναι πολύ φρέσκα, διαφορετικά και οικονομικά. Είναι φοβερό ότι εκεί που λέγαμε ότι η τηλεόραση θα φτάσει στην παρακμή, τελικά ανανεώνεται, βγαίνουν συνέχεια προγράμματα διαφορετικά και σειρές που είναι εξαιρετικές. Βέβαια, αυτό δεν έχει γίνει στα τηλεπαιχνίδια και μετά την εποχή του «Deal», δεν έχουμε δει κάτι τρομερό. Η γκλαμουράτη τηλεόραση που βασιζόταν στα πολλά λεφτά και στα πολύ μεγάλα σόου αρχίζει να διαφοροποιείται και στην Ευρώπη και προσπαθούν να στήσουν εκπομπές πιο χαμηλού κόστους, αλλά που να είναι ευρηματικές και να εμπεριέχουν πολύ το στοιχείο της σάτιρας και της ανατροπής.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved