Γιώργος Θεοφάνους: «Με συγκίνησαν πολλά παιδιά»
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: «Με συγκίνησαν πολλά παιδιά»

Για άλλη μια φορά κριτής ο Γιώργος Θεοφάνους θα κάτσει στην καρέκλα του κριτή σε talent show. Ποια η αίσθησή του μέχρι τώρα;

«Καθόλου κριτής, αντιθέτως για πρώτη φορά δάσκαλος στην τηλεόραση και, για να σας πω την αλήθεια, νιώθω πολύ καλύτερα σε αυτόν το ρόλο. Άλλωστε είναι στο αντικείμενο μου, αφενός. Αφετέρου, πάντα ονειρευόμουν ένα τέτοιο βήμα, όπου σε αληθινά ταλαντούχα παιδιά θα δινόταν η ευκαιρία να αναπτύξουν το ταλέντο τους, κάτω από σοβαρή καθοδήγηση και πολλή δουλειά» τόνισε στο Τηλέραμα.
-Δεδομένου πως αυτήν τη φορά έχετε να κάνετε με παιδιά, πριν πείτε το «ναι», προβληματιστήκατε;
«Ούτε για μια στιγμή! Γιατί γνώριζα ήδη το κόνσεπτ, είχα μάλιστα συναντήσει το δημιουργό του, έναν πατέρα 4 παιδιών επίσης, και είχαμε μοιραστεί την ίδια συγκίνηση για τη διδασκαλία και την εξέλιξη των νεαρών, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονται από 8 έως 14 έτη. Επιπλέον, εδώ δεν υπάρχουν αποχωρήσεις, που ίσως τα έπλητταν ψυχολογικά. Έχουμε μόνον έναν προστατευόμενο ανταγωνισμό, κάτι που υπάρχει και στο σχολείο, πολλή ενθάρρυνση, αγάπη και τρυφερότητα».
-Υπήρξε στιγμή που συγκινηθήκατε ιδιαιτέρως από ένα παιδί;
«Όχι μία, πολλές. Υπάρχουν περιπτώσεις spooky παιδιών! Πώς να το πω τώρα; Τρομακτικών, ας πούμε, εντός εισαγωγικών. Που, ενώ τα βλέπεις να μιλούν χαριτωμένα και να φέρονται με όλη τη γλυκύτητα της ηλικίας, όταν ανοίγουν το στόμα τους, μένεις εσύ με το στόμα ανοιχτό!».
-Ως δάσκαλος, μέσα σας τι βαραίνει;
«Το φυσικό ταλέντο ή εκείνο που καλλιεργείται με κόπο; «Ακούστε, ο Θεός μπορεί να σου δίνει ένα ταλέντο, εάν όμως κι εσύ δεν το καλλιεργήσεις, αν καθίσεις στ' αυγά ή στο... θρόνο σου, πώς θα εξελιχθείς; Οπότε, ένας συνδυασμός και των δύο θα σας απαντούσα. Και φυσικό ταλέντο αλλά και πολλή δουλειά και μελέτη σε όλη σου τη ζωή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved