Ηθοποιός παραδέχεται: «Αναστήθηκα οικονομικά χάρη στη Ρούλα Κορομηλά»
Showbiz

Ηθοποιός παραδέχεται: «Αναστήθηκα οικονομικά χάρη στη Ρούλα Κορομηλά»

Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως έγινε ηθοποιός, αλλά παραδέχεται πως η Ρούλα Κορομηλά τον βοήθησε, αναστήθηκε οικονομικά χάρη στην παρουσιάστρια.


Πώς έγινε ηθοποιός;

«Οικοδομή δούλευα από την Α Γυμνασίου. Ξεκίνησα από βοηθός χτίστη και έφυγα ως σιδεράς. Τι δουλειά είχα με το Θέατρο Τέχνης; Από έρωτα έγινα ηθοποιός. Εγώ φαντάρος πήγα και βρέθηκα να ζω έναν μεγάλο έρωτα με μια φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη που πίστευε ότι είμαι καλλιτέχνης. Εγώ - η αλήθεια να λέγεται- δεν είχα αποφασίσει τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Μου έδωσε να διαβάσω τις «Βάκχες» του Ευριπίδη και έπαθα κοκομπλόκο. Ένας φίλος από το σχολείο ήταν πρωτοετής φοιτητής στο Τέχνης. Τον πήρα τηλέφωνο, τον ρώτησα, έδωσα εξετάσεις και πήραν δέκα άτομα - κι εμένα. Όταν μου είπαν ότι πέρασα λιποθύμησα. Οι γονείς φυσικά φρίκαραν. Πίστευαν ότι θα είμαι συνεχώς άφραγκος.»

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αποκαλύπτει πότε μπήκε το stand up στη ζωή του;

«Τα χρόνια από το '92 μέχρι το '96 ήταν δύσκολα. Είχα κάνει high score στα ενοίκια που χρωστούσα. Οκτώ. Η τελευταία μου συνεργασία στο θέατρο ήταν τόσο τραυματική για μένα που κλειδώθηκα δυο μήνες στο σπίτι. Γκρεμίστηκε μέσα μου κάθε επιθυμία να ξαναπαίξω. Η Σοφία Φιλιππίδου γνώριζε τι είχα τραβήξει και με πήρε τηλέφωνο να μου προτείνει δουλειά. Μου είπε να γίνω κειμενογράφος στην τηλεόραση. Έτσι βρέθηκα να γράφω σκετσάκια στο «Μπράβο Ρούλα», ήμουν ο Ρούλης της Κορομηλά. Αυτά το 1996-1997. Αναστήθηκα οικονομικά χάρη στη Ρούλα Κορομηλά και ξεκόλλησα. Θυμάμαι ο Στέφανο Σαρτίνι λύσσαγε να με κάνει παρουσιαστή, αλλά εγώ έτρεμα στην ιδέα από το θέατρο Τένης να βρεθώ ξαφνικά όνομα στο «Μπράβο«. Τότε έκανα και κάτι σπικάζ στο MEGA και πραγματικά στυλώθηκα οικονομικά. Αλλά ακόμη είχα τις αμφιβολίες μου αν θέλω να ασχοληθώ αποκλειστικά με την τηλεόραση. Τότε είδα την αγγελία της Λουκίας Ρικάκη για audition, έψαχνε κόσμο για τις «Νύχτες Κωμωδίας». Μου φαινόταν εύκολο γιατί έκανα κάτι αντίστοιχο σε μπαρ φίλων χωρίς να ξέρω ότι λέγεται stand up. Έτσι ξεκίνησα.
Πηγή:People!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved