Μαίρη Συνατσάκη: «Λυπάμαι που χαλάω τα σενάρια αλλά ήταν πολύ πιο βαρετός ο χωρισμός μου»
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: «Λυπάμαι που χαλάω τα σενάρια αλλά ήταν πολύ πιο βαρετός ο χωρισμός μου»

Για τον χωρισμό της με τον Μύρωνα Στρατή, όλα όσα ακούστηκαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους, τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στον χωρισμό αλλά και πώς βιώνει την καθημερινότητα της μόνη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαίρη Συνατσάκη.


Είσαι σε φάση επαναπροσέγγισης στα επαγγελματικά σου. Ισχύει το ίδιο και για την προσωπική σου ζωή;


«Ναι. Είμαι σε μία φάση επαναπροσέγγισης με τον εαυτό μου. Προσπαθώ να δω τι μου συμβαίνει. Οι ερωτικές σχέσεις είναι μεγάλο σχολείο και μπορεί να σε μάθουν πολλά για τον εαυτό σου, γιατί εκεί ξεμπροστιάζεσαι. Αν λοιπόν έχεις το κουράγιο να σε δεις έτσι όπως είσαι, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις την αυτοκριτική σου και να διαπιστώσει τι έκανες λάθος και τι σωστό»


Τι πιστεύεις ότι έκανες λάθος;
«Ένα πράγμα που αντιλήφθηκα και θορυβήθηκα, είναι ότι φέρνω τη δουλειά μέσα στο σπίτι. Μου έβγαινε τόσο φυσικά που δεν είχα συνειδητοποιήσει καν ότι το κάνω. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να αλλάξω. Σε ό,τι αφορά το θέμα του εγωισμού που όλοι έχουμε στις σχέσεις μας, κατάλαβα ότι δεν είναι κάτι που μπορείς να καταπατήσεις εντελώς. Το καλύτερο λοιπόν που μπορείς να κάνεις είναι να ταιριάξει ο εγωισμός σου με τον εγωισμό του άλλου»


Για τον χωρισμό σου από τον Μύρωνα Στρατή, σε ποιον από τους δυο σας αποδίδεις το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης

«Έχω το 100% της ευθύνης που μου αναλογεί. Πρέπει να σταματήσουμε να μετράμε τα πράγματα με το τεφτέρι και να λέμε «εσύ έκανες πέντε αλλά εγώ έκανα δέκα». Ο καθένας μας έχει τα προσωπικά του όρια και αυτό που μπορεί να κάνεις και να φανεί ακραίο σε μένα, για σένα να μην είναι τίποτα»


Έχουν κυκλοφορήσει δύο σενάρια για τον χωρισμό σας. Το πρώτο ήθελε να προγραμματίζατε να παντρευτείτε τον Ιούλιο του 2014 και να χωρίσατε, επειδή ο Μύρωνας άλλαξε γνώμη.
«Δεν υπάρχει ούτε μία απειροελάχιστη δόση αλήθειας σε αυτή τη φήμη. Αυτό το «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», δεν ισχύει καθόλου σε αυτή την περίπτωση. Αναρωτήθηκα πολλές φόρες πως κυκλοφορούν αυτές οι φήμες. Ξυπνάει κάποιος ένα πρωί και λέει: «Μωρέ, γιατί να χώρισαν αυτοί οι δύο», σκέφτεται κάτι ευφάνταστο και το γράφει. Διότι έναν χρόνο πριν έγραφαν ότι μας είδαν να αγοράζουμε το νυφικό και ότι στέλναμε με SMS προσκλήσεις στους καλεσμένους μας»


Το άλλο σενάριο υποστήριζε ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο
«Κανένα τρίτο πρόσωπο δεν μπήκε στη σχέση μας. Λυπάμαι που χαλάω τα σενάρια, αλλά ήταν πολύ πιο βαρετός ο χωρισμός μας με τον Μύρωνα. Πολύ απλά διαπιστώσαμε κάποια στιγμή ότι δεν μπορούμε να είμαστε άλλο μαζί, έτσι όπως ήμασταν. Αισθανθήκαμε δηλαδή ότι έκλεισε ο κύκλος αυτής της σχέσης και με πολύ σεβασμό αποφασίσαμε, για να μην τη δούμε να ξεφτιλίζεται, να την τελειώσουμε και να μην την τραβήξουμε στα άκρα. Και χαίρομαι που έγινε έτσι, γιατί κρατάω μέσα μου αυτόν τον δεσμό με πολλή αγάπη και σεβασμό»


Τι σου λείπει περισσότερο από την καθημερινότητα σου με τον Μύρωνα;
«Είμαι πολύ συντροφικός άνθρωπος, οπότε αυτό το κομμάτι μου έλειψε πολύ. Ευτυχώς, το πρώτο διάστημα είχα μαζί μου κάποιους φίλους και μετά πήγα ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, όπου έχουν μετακομίσει οι κολλητοί μου, κάτι που αποδείχθηκε αρκετά βοηθητικό. Όταν έχεις έναν άνθρωπο που βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα σου επί 4,5 χρόνια και ξαφνικά δεν υπάρχει, αυτό δεν μπορεί να μην έχει έναν αντίκτυπο στη ζωή σου. Αλλά θέλω να μείνω μόνη μου. Έχω ανάγκη να μείνω μόνη μου, να μετρήσω τον εαυτό μου», εξομολογείται η παρουσιάστρια στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved