Η νέα ζωή της Τζένης Ιωακειμίδου
Showbiz

Η νέα ζωή της Τζένης Ιωακειμίδου

Μπορεί στο παρελθόν να βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση και μεγάλες θεατρικές παραγωγές, όμως εδώ και λίγα χρόνια η Τζένη Ιωακειμίδου έχει αποφασίσει να αποκοπεί πλήρως από τη σόουμπιζ. Ο λόγος;

Η νέα ζωή που ζει στην Αμερική, στο πλευρό του Αμερικανού µεγαλοδικηγόρου συντρόφου της Ντάρεν Ρίτσαρντσον και του γιου που έχουν αποκτήσει. Η ηθοποιός που είχε γίνει γνωστή από τη συµµετοχή της στη «Λάµψη» και στην κωµική σειρά «Βότκα πορτοκάλι» όπου υποδυόταν µια σέξι Ουκρανή µπαργούµαν, µετά τη γνωριµία της µε τον νυν σύζυγό της που έγινε στα ελληνικά νησιά και τον γάµο τους, πήρε την ξαφνική απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα και την υποκριτική. Η ευτυχισμένη οικογένεια, σύμφωνα με τη real, ζει πλέον μόνιμα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.
Το 2008, µετά την τελευταία θεατρική δουλειά της στο πλευρό του Γιώργου Κιµούλη και στο έργο «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», η ηθοποιός έδωσε και την τελευταία της συνέντευξη. Έκτοτε τα ίχνη της εξαφανίστηκαν... Η καινούργια ζωή της δεν περιλαµβάνει δυνατά φώτα, κοσµικά πάρτι και πολύβουες θεατρικές πρεµιέρες. Τόσο ο µεγάλος έρωτας για τον σύζυγό της όσο και ο καινούργιος και σπουδαιότερος ρόλος της ζωής της, αυτός της µητέρας, είναι οι µόνες προϋποθέσεις που χρειάζεται για να νιώθει πλήρης. Η επαφή της µε την Ελλάδα είναι πια συγκεκριµένη και αφορά µόνο τους δικούς της ανθρώπους και την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν. Στη φετινή της επίσκεψη, πριν από λίγες ηµέρες, παρακολούθησε τη συναυλία της Βανέσα Μέι στο Ηρώδειο, αποφεύγοντας διακριτικά τους φωτογράφους που την αναγνώρισαν. ∆είχνει απόλυτα συνειδητοποιηµένη να αποκοπεί από το επάγγελµα της ηθοποιού, τις συνεντεύξεις και την προβολή. «Σας ευχαριστούµε για το ενδιαφέρον, αλλά η Τζένη πλέον δεν θέλει να έχει καµία σχέση µε την υποκριτική και τις φωτογραφίσεις. Είναι πολύ ευτυχισµένη µε τη νέα της ζωή και το µόνο που την ενδιαφέρει είναι η οικογένεια και ο γιος της», επιβεβαίωσε η µητέρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved