Θα μας τρελάνει ο Άνθιμος! Βρήκε τον Κόλιν Φάρελ να κάνει γιόγκα σπίτι του!
Showbiz

Θα μας τρελάνει ο Άνθιμος! Βρήκε τον Κόλιν Φάρελ να κάνει γιόγκα σπίτι του!

Στιγμές εξαλλοσύνης για τον Άνθιμο Ανανιάδη!

Ο ίδιος περιγράφει το αν πέρασε στην Αμερική περιόδους εξαλλοσύνης στον ερωτικό τομέα, αν έκανε one night stand: «Yes! Απίστευτη εξαλλοσύνη. Λένε ότι το Λος Άντζελες είναι το κέντρο του one night stand και ισχύει. Έχω πάει σε πολλά πάρτι, έχω διασκεδάσει πολύ. Υπήρχαν φορεί που τα ξεχνούσα την επόμενη μέρα. Μια φορά έκανα πάρτι στο σπίτι μου. Έγινε χαμός. Το πρωί ξύπνησα και βγήκα στον κήπο. Είδα τρεις γυναίκες και έναν τύπο να κάνει γιόγκα 7 η ώρα το πρωί. Πήγα κοντά και είδα ότι ήταν ο Κόλιν Φάρελ και έκανε γιόγκα σε 3 γκόμενες. (Γελάει.)» τόνισε στο ΟΚ.

-Ισχύει ότι τα ναρκωτικά είναι μέσα στην καθημερινότητα;
«Γενικά δεν ήμουν ποτέ των ναρκωτικών και είμαι ειλικρινής. Ποτέ δεν είπα «Πάμε να τα κάνουμε αυτά, για να λειτουργήσουμε αλλιώς». Ξέρω ποιος είμαι και η μου αρέσει. Αν είναι να πιω, θα πιω. Σίγουρα έχω δοκιμάσει, αλλά δεν έχω μείνει σε αυτά. Δεν πέρασα καταστήσεις να ζω για τα ναρκωτικά. Περνάνε μπροστά μου τα ναρκωτικά. Είναι στην καθημερινότητα Στη θέση που έχω βρεθεί εγώ θα μπορούσε κάποιος να παρασυρθεί πολύ εύκολα».

-Έχεις κάνει κάποια μεγάλη σχέση αυτό το διάστημα;
«Έκανα τρία χρονιά σχέση, με την Ελληνοαμερικανίδα που ανέφερα. Ήταν όμορφη σχέση και δύσκολη, αλλά την κατέστρεψα εγώ.»

-Γιατί;
«Γιατί φοβήθηκα μετά από κάποιο σημείο. Φοβήθηκα τη δέσμευση. Το να μη διατηρήσω ηθικές αξίες σημαντικές για μένα. Φοβήθηκα ότι δεν θα είμαι σωστός απέναντι της, ότι δεν θα μπορούσα να μην πάω με άλλες γυναίκες. Δεν ήταν κατάλληλη η στιγμή. Ήταν δικό μου το φταίξιμο.»

-Μετά υπήρξε κάποια άλλη που να σε γοήτευσε;
«Ναι, υπήρξε και με σημάδεψε. Όταν βγαίνεις από μια σχέση και θες μια συναισθηματική βοήθεια το καινούργιο σε βοηθάει αλλά δεν μπορείς να δοθείς 100%. Είναι δύσκολο να προχωρήσει».

-Τι αναζητάς τώρα;
«Αναζητώ μια ωραία χημεία. Δεν ξέρω αν και τώρα είμαι πιο έτοιμος για κάτι παραπάνω. Μπορεί να ξυπνήσω έτσι και μετά να αλλάξω γνώμη. Είναι περίεργος ο χαρακτήρας μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved