Μαίρη Συνατσάκη: Μιλά πρώτη φορά για την στιγμή συνάντησης με τον Μύρωνα μετά τον χωρισμό
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Μιλά πρώτη φορά για την στιγμή συνάντησης με τον Μύρωνα μετά τον χωρισμό

Για την πρώτη συνάντηση της με τον Μύρωνα Στρατή μετά τον χωρισμό τους στα MAD VMA και πώς αισθάνθηκε όταν αντιλήφθηκε την κάμερα πίσω της, σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν αισθανθήκαμε αμήχανα επειδή συναντηθήκαμε, γιατί ξέραμε ότι θα παρευρισκόμασταν και δυο στην εκδήλωση. Αυτό που μου δημιούργησε αμηχανία ήταν ότι τη στιγμή που διασταυρωθήκαμε, διαπίστωσα ότι πίσω ακριβώς από τον Μύρωνα ήταν μια κάμερα που κατέγραφε τα πάντα. Δεν προκαλέσαμε ποτέ με τη σχέση μας και αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι των media, γιατί δεν κάναμε ποτέ κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη, παρόλο που μας το είχαν ζητήσει πολλές φόρες. Ακόμη και όταν πηγαίναμε μαζί σε μία εκδήλωση, δεν κάναμε ποτέ κοινές δηλώσεις ακριβώς γιατί θέλαμε να κρατήσουμε μία ισορροπία σχετικά με το πόσο δημόσια θα είναι σχέση μας και πόσο ιδιωτική. Με τον ίδιο τρόπο θέλαμε να αντιμετωπίσουμε τον χωρισμό μας. Αν λοιπόν η κάμερα κατέγραψε ένα βλέμμα μου, από πίσω έκρυβε τη σκέψη: «Δεν το πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει», αυτό δεν είχε να κάνει με τον Μύρωνα και το αν μιλάμε ή δεν μιλάμε, αλλά με το ότι δεν θα ήθελα να δω τον χωρισμό μας να γίνεται ριάλιτι σόου», αποκαλύπτει στο περιοδικό OK.

Όσο για το αν αφήνει στον εαυτό της περιθώρια επανασύνδεσης;

«Φοβάμαι πως ό,τι και αν απαντήσω σε αυτή την περίπτωση θα μεταφραστεί λάθος. Δεν θέλω στη ζωή μου να είμαι απόλυτη, γι' αυτό και όταν, σε ανύποπτο χρόνο, με είχαν ρωτήσει αν πιστεύω πως όταν το γυαλί ραγίσει ξανακολλάει, είχα απαντήσει πως μπορεί και να συμβεί. Αυτό είναι κάτι που πιστεύω γενικά, αλλά δεν έχει σχέση με το αν θέλω ή δεν θέλω να επανασυνδεθώ με τον Μύρωνα. Ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Η μητέρα μου, τρία χρόνια αφότου είχε χωρίσει από τον πατέρα μου, παντρεύτηκε έναν άντρα με τον οποίο ήταν μαζί πριν από τριάντα χρόνια», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved