Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω ζήσει και με λεφτά και χωρίς και ήμουν μια χαρά»
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω ζήσει και με λεφτά και χωρίς και ήμουν μια χαρά»

Η ζωή της Κατερίνας Ζαρίφη έχει και μια πολύ φωτεινή πλευρά, το σύντροφο της.

«Κάρμα. Του λέω συχνά «Αν ακούσεις τη νύχτα ένα τακ-τακ, μην τρομάξεις, θα είμαι .εγώ που θα σου φτιάχνω τον ανδριάντα». Είναι ήρωας. Μου στάθηκε πολύ σε όλα. Τόσο πέρυσι όταν έκανα τις δύο επεμβάσεις στον αυχένα και στη χολή όσο και στην περιπέτεια με τον πατέρα μου. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα του είχα πει «Θα σε καταλάβω αν θελήσεις να φύγεις». Έμεινε όμως. Είναι ιδανικός σύντροφος» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Θα γίνει και σύζυγος;
«Τώρα πια με τον Γιάννη και όσα έχουμε περάσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια, είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι.»
- Θα τον κάνεις ξαφνικά το γάμο και χωρίς τυπικότητες;
«Δεν είμαι εγώ για Frank Sinatra τελετές και όλα αυτά. Αντιδρά το DNA μου. Να κλείσουμε μετά ένα μπαρ να διασκεδάσουμε με τους φίλους μας, ναι, το καταλαβαίνω. Και όντως θα γίνει στα ξαφνικά, χωρίς πρόγραμμα.»
- Είναι η ώρα για ένα παιδί;
«Είναι νωρίς λόγω όλης της κατάστασης. Αν ερχόταν, βεβαίως και θα το κρατούσαμε. Δεν το προγραμματίζουμε όμως. Θέλουμε λίγο να φύγει το «μαύρο» από πάνω μας αυτή την εποχή. Όταν περάσουμε στο... γκρι το συζητάμε.»
-Δεν χρειάζεσαι πάντως πολλά πράγματα για να είσαι ευτυχισμένη.
«Εννοείται. Έχω ζήσει και με λεφτά και χωρίς και ήμουν μια χαρά και στις δύο περιπτώσεις. Και χωρίς τουπέ. Μια δουλειά κάνουμε, τίποτε άλλο. Θα πάω Στην τράπεζα να το παίζω Σταρ της τηλεόρασης για να περάσω πρώτη στην ουρά; Τι είμαι; Η επιστήμονας που ανακάλυψε το φάρμακο κατά του πάχους; Αν και εδώ που τα λέμε αν βρεθεί άνθρωπος που ανακαλύψει τον τρόπο να τρώμε χωρίς να παχαίνουμε, εγώ θα βάλω επιγονατίδες και θα πάω γονατιστή για τάμα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved