Τρύφωνας Καρατζάς: «Έπρεπε να δουλεύω σε πολλά και διάφορα πράγματα για να επιζήσω»
Showbiz

Τρύφωνας Καρατζάς: «Έπρεπε να δουλεύω σε πολλά και διάφορα πράγματα για να επιζήσω»

Ο Τρύφωνας Καρατζάς σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τα δύσκολα χρόνια που έζησε μέσα στη δουλειά του θεάτρου.

Αν υπήρχε δυνατότητα να αλλάξετε κάτι σε ό,τι έχετε ζήσει, ποιο θα ήταν αυτό;
«Μία φορά μου έτυχε με την Έλλη Λαμπέτη ένα δυσάρεστο περιστατικό. Με είχαν προσλάβει στο θίασο που θα ήταν πρωταγωνίστρια, εκείνη ήρθε από την Αμερική, δεν με ήθελε για τους δικούς της λόγους, και από κει και πέρα υπήρξε μια διένεξη που με πλήγωσε πάρα πολύ στην πορεία μου. Τελικά, δεν συνεργαστήκαμε ποτέ με την Έλλη Λαμπέτη. Κατά τα άλλα, όλοι οι Θιασάρχες από τους οποίους πέρασα μου φέρθηκαν άψογα, όπως και όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές που έτυχε να παίξω μαζί τους και να με τιμήσουν με τη φιλία τους, από τον Μινωτή, την Αρώνη, τον Μουσούρη, τον Μυράτ... Δεν έχω απωθημένα για ρόλους. Ο σκοπός μου ήταν να υπηρετήσω την τέχνη του θεάτρου και όχι τον εαυτό μου. Είναι καμάρι το ότι δεν ξέρει κανείς τίποτα για την προσωπική μου ζωή, παρά μόνο ότι είμαι ηθοποιός. Δεν έκανα καμία επιλογή; Όπου μου έδιναν ρόλο, ήταν για το θέατρο και τον έπαιζα».

Περάσατε δυσκολίες;
«Περάσαμε πολύ δυσκολότερα χρόνια από τους ,νεότερους. Υπήρξε θέμα επιβίωσης. Το ότι έχω επιβιώσει, συντηρηθεί και ζήσει από το θέατρο 57 χρόνια, χωρίς να έχω κάνει περιουσία ή να αναγκαστώ να κάνω το γκαρσόνι, το ντελίβερι, είναι μεγάλο κατόρθωμα, που σήμερα είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Έπρεπε να δουλεύω σε πολλά και διάφορα πράγματα για να επιζήσω, για να πάρω 100 δραχμές από εδώ, 100 δραχμές από εκεί, για να βοηθήσω τη μάνα και τον πατέρα μου και να τρέχω 18 ώρες το 24ωρο».

Χρειάστηκε να βοηθήσετε και τους δικούς σας, την οικογένεια σας;
«Ασφαλώς. Η εποχή που μεγάλωσα εγώ ήταν τότε που οι γονείς έλεγαν: "Άντε να τελειώσεις το γυμνάσιο, να πιάσεις καμιά δουλειά, να φέρεις στο σπίτι λεφτά". Έχω κουραστεί, αλλά δεν έχω βαρεθεί».
Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved