Βαγγέλης Περρής: «Δεν τον ξέρω τον Σεφερλή. Είναι άγνωστος τηλεοπτικά»
Showbiz

Βαγγέλης Περρής: «Δεν τον ξέρω τον Σεφερλή. Είναι άγνωστος τηλεοπτικά»

O Βαγγέλης Περρής σχολίασε την πρεμιέρα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1.

«Γενικά, μου άρεσε. Πέρα από το ότι υπήρχαν κάποιες άθλιες φωνές, θα έπρεπε να απαγορεύσουν στη Σάσα να τραγουδάει, γενικότερα να ανοίγει το στόμα της... Ήταν αισιόδοξη η αρχή, ωραία η σύλληψη και έδειξε πως «έχουμε διάθεση κάτι να κάνουμε»... τόνισε στο Secret.

-Πιστεύετε ότι θα δυσκολευτούν περισσότερο φέτος με το δίδυμο Σεφερλή-Τσαβαλιά;
«Δεν τον ξέρω τον Σεφερλή. Είναι άγνωστος τηλεοπτικά. Τον Κωστόπουλο τον γνωρίζαμε... Και σαν πρόσωπο πώς είναι. Είχα πει πως θα δώσει τη μάχη του, αλλά τα κατάφερε και καλά. Πολύ καλύτερα από ό,τι περιμέναμε όλοι.»

-Ο κόσμος, όμως, έδειξε μεγάλη αγάπη στον Μάρκο Σεφερλή μέσα από το J2US και τον στήριξε πολύ. Αυτό δεν δείχνει πως μια μεγάλη μερίδα θα τον ακολουθήσει και το πρωί;

«Δεν θεωρώ πως είχε μεγάλη απήχηση. Είναι σχετικός αυτός ο όρος. Το παιχνίδι ήταν περιορισμένης εμβέλειας.»

-Γέμισε, όμως, και ένα τεράστιο «Δελφινάριο» για άλλη μία χρονιά. Αυτό δεν είναι απόδειξη για το πόσο τον θέλει ο κόσμος;

«Σίγουρα, αλλά με αυτή τη συνταγή θα μπορούσε κάλλιστα κάθε επιτυχημένος ηθοποιός να κάνει την ίδια επιτυχία και ως παρουσιαστής. Αυτό δεν έχει συμβεί. Υπάρχουν άνθρωποι που θεατρικά απέτυχαν και στην τηλεόραση τα πήγαν πολύ καλά και το αντίθετο. Το τι θα κάνει ο Σεφερλής εξαρτάται από το τηλεοπτικό προϊόν που θα παρουσιαστεί. Πρέπει να σέβεται και να ακολουθεί τους τηλεοπτικούς ρυθμούς και όρους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved