Λάουρα Νάργες: «Θέλω έναν άντρα με αυτοπεποίθηση, ακομπλεξάριστο»
Showbiz

Λάουρα Νάργες: «Θέλω έναν άντρα με αυτοπεποίθηση, ακομπλεξάριστο»

Η Λάουρα Νάργες χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της. Πώς αποφάσισε να χωρίσει μετά από τριάμισι χρόνια σχέση;

«Η σχέση έκανε τον κύκλο της και αποφασίσαμε να πάρουμε χωριστούς δρόμους. Σέβομαι τα τριάμισι χρόνια που ζήσαμε μαζί. Έχουμε περάσει καλές, κακές στιγμές και μεγάλες δυσκολίες, στις οποίες ο ένας στήριξε τον άλλον. Ο χωρισμός δεν αναιρεί τίποτα. Στις σχέσεις τα πράγματα είναι απλά: όταν περνάς καλά, είσαι μαζί με τον άλλον, αλλιώς χωρίζεις. Δεν υπάρχει λόγος να ζορίζεσαι εσύ ή ο σύντροφός σου από τη στιγμή που μια σχέση δεν πάει» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Πότε χωρίσατε;
«Στις αρχές του καλοκαιριού είχαμε χωρίσει. Μετά δώσαμε μια τελευταία ευκαιρία στη σχέση μας τον Αύγουστο και πήγαμε διακοπές στη Μύκονο. Οταν επιστρέψαμε, καταλάβαμε ότι η σχέση μας είχε τελειώσει.»
-Είχες σκεφτεί να κάνεις οικογένεια με τον Δημήτρη;
«Οχι, γιατί είμαι μόνο 24 ετών. Θέλω να κάνω έναν κύκλο επαγγελματικά, να εξελιχθώ και να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος, να αποκτήσω εμπειρίες ζωής. Όταν κάνεις παιδιά πρέπει να μπορείς να τους δώσεις πράγματα και να τους αφοσιωθείς. Στην παρούσα φάση θα ήταν λάθος ο γάμος τα παιδιά κλπ.»
- Είσαι έτοιμη για μια νέα σχέση;
«Οχι, θέλω να μείνω μόνη μου. Να αφοσιωθώ στη δουλειά μου, στις σπουδές μου, σε μένα. Έχω πολλά πράγματα να κάνω για μένα.»
- Ο Δημήτρης ήταν επίσης ο μάνατζέρ σου. Πόσο δυσκόλεψε αυτό τα πράγματα;
«Δεν δυσκολεύτηκα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά με τον Δημήτρη δεν συνεργαζόμαστε πια. Υπάρχουν μόνο κάποιες δουλειές σε εκκρεμότητα. Αρχικά πίστευα ότι δεν πρέπει να εμπλέκονται οι επαγγελματικές με τις προσωπικές σχέσεις, αλλά με τον Δημήτρη είχαμε μια πολύ καλή ισορροπία και συνεργαστήκαμε άψογα. Και, όχι, δεν μετανιώνω για τίποτα.»
- Θα συζούσες ξανά;
« Δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι μένω μόνη μου σε ένα καινούριο σπίτι και μου αρέσει. Το πώς θα τα φέρει η ζωή ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει.»
- Πώς θα ήθελες τον επόμενο σύντροφό σου;
«Θέλω έναν άντρα με αυτοπεποίθηση, ακομπλεξάριστο, με χιούμορ, να μπορώ να τον θαυμάζω γενικότερα. Και σιχαίνομαι τη ζήλια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved