Κώστας Φραγκολιάς: «Γενικά, είμαι εξισορροπιστής»
Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς: «Γενικά, είμαι εξισορροπιστής»

Ο Κώστας Φραγκολιάς επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από πέντε χρόνια με το «Happy Day»; Πώς νιώθει;

«Είναι πολύ ωραία και το «Happy Day» είναι πολύ διαφορετικό κόνσεπτ απ1 όλα όσα έχω κάνει έως σήμερα. Είναι βέβαια και η ομάδα των συνεργατών που μετράει, καθώς με όλα τα παιδιά έχουμε δεθεί ήδη και περνάω πολύ ωραία μαζί τους» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Σου είχε λείψει η τηλεόραση;
«Το ίδιο το μέσον όχι, δεν μπορώ να πω ότι μου είχε λείψει ιδιαίτερα. Τα χρήματα όμως της τηλεόρασης, ναι, μου έλειψαν. Ίσως δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι με αυτόν τον τρόπο, δεν μου αρέσει να βγαίνω όπως είμαι πραγματικά, θα προτιμούσα να εκφραζόμουν π,χ. μέσα από ένα σίριαλ Αυτό το λέω γιατί μάλλον μου αρέσει πολύ η υποκριτική και είναι αυτό που θα ήθελα να ακολουθήσω επαγγελματικά. Για να είμαι ειλικρινής, στο παρελθόν μου είχαν γίνει αρκετές προτάσεις να συμμετάσχω σε πάνελ εκπομπών, για παρουσιάσεις κλπ., αλλά ήμουν αρνητικός. Στη θετική απάντηση που έδωσα στο «Happy Day» έπαιξε μεγάλο ρόλο η Σταματίνα γιατί γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αισθάνομαι οικεία και έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω. Πολλές φορές στην εκπομπή νιώθω ότι είμαι μαζί με τρεις φίλους μου, καθόμαστε παρέα και τα λέμε.»
-Πώς κρίνεις τη σύνθεση της ομάδας;
«Η Σταματίνα είναι μια ολοκληρωμένη παρουσιάστρια και τη θαυμάζω, έχει προοδεύσει απίστευτα όλα αυτά τα χρόνια. Η Ελένη Τσολάκη είναι εξαιρετική, είναι η καλύτερη στην παρουσίαση καιρού από οποιονδήποτε άλλον στην ελληνική τηλεόραση, έχει πλάκα, πετάει διαρκώς ατάκες και μου αρέσει που έχουμε μεταξύ μας κόντρα για πχ ποδοσφαιρικές ομάδες που υποστηρίζουμε. Ο Δημήτρης Παπανότας κάνει καυστικό σχολιασμό και έχεις πολλά πράγματα να μάθεις απ' αυτόν. Όσο για μένα, νιώθω ότι έχω τον ρόλο του τηλεθεατή από το σπίτι. Ακολουθώ πάντα τη μέση οδό, γιατί έτσι είμαι ως άνθρωπος. Μόνο σε ακραίες καταστάσεις θα πάρω θέση. Γενικά, είμαι εξισορροπιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved