Ντουνιάς: «Η εποχή μας έχει πολλά στραβά και καλά, στα οποία δεν θέλω να γυρνάω την πλάτη»
Showbiz

Ντουνιάς: «Η εποχή μας έχει πολλά στραβά και καλά, στα οποία δεν θέλω να γυρνάω την πλάτη»

Εκτός από τραγουδιστής, ο Γιάννης Ντουνιάς είναι και οικογενειάρχης. Τι ρόλο έπαιξε η οικογένεια του στην πορεία του;

«Το βασικότερο. Ποτέ δεν αισθάνθηκα τη Βενετία, τη γυναίκα μου, αντίπαλό μου. Ήταν ο σύμμαχός μου και ο άνθρωπος στον οποίο πάντα στηριζόμουν. Αν και άνθρωπος της νύχτας, ήξερα ότι τα πάντα στο σπίτι με τα δύο μου παιδιά -το γιο και την κόρη μου- πήγαιναν ρολόι. Πιστεύω ότι είμαι λιγάκι συντηρητικός και πουριτανός στις σχέσεις των φύλων, αλλά είμαι και ανοιχτόμυαλος» τόνισε στον Ελεύθερο Τύπο.
- Έτσι αφήσατε και την κόρη σας να πάει στην Αυστραλία;
«Όταν αποφασίζει η ψυχή για την αγάπη, τα λόγια είναι περιττά. Ήθελε να ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της, ο οποίος ζει και εργάζεται ως αστροφυσικός στην Αυστραλία. Τι θα μπορούσα εγώ να της πω, όταν ξέρω ότι ο ανεκπλήρωτος έρωτας είναι κόλαση; Ευτυχώς, σήμερα υπάρχουν το facebook και το skype και έχουμε καθημερινή επικοινωνία.»
-Δηλαδή είστε fan της τεχνολογίας;
«Η εποχή μας έχει πολλά στραβά αλλά και καλά, στα οποία δεν θέλω να γυρνάω την πλάτη. Η καινούρια τεχνολογία με βοηθά πολύ και στη δουλειά μου. Πλέον τους στίχους που γράφω τους στέλνω με πολλή ευκολία σε άλλους στιχουργούς, με τους οποίους συνεργάζομαι. Και έτσι ο καθένας κάνει τη δουλειά από το σπίτι του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved