Μαρία Κορινθίου: Το «τσαλάκωμα» στη σκηνή και το Dancing with the stars
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Το «τσαλάκωμα» στη σκηνή και το Dancing with the stars

Εκτός από τον ρόλο της στο νέο σίριαλ «Όρκος σιωπής», η Μαρία Κορινθίου ετοιμάζεται να γυρίσει στο θέατρο Βεάκη με την παράσταση «Άνω κάτω» στην οποία πρωταγωνιστεί και με ρόλο με τον οποίο «τσαλακώνεται».

«Ήθελα πολύ να... τσαλακωθώ, να παίξω και κάτι διαφορετικό και ευτυχώς μου έδωσε την ευκαιρία να το κάνω ο Γιάννης. Κανείς δεν πίστευε ότι θα βγω άβαφη παίζοντας κωμωδία, αλλά άκουσα ωραία λόγια» δηλώνει η ίδια. Μπορεί η ηθοποιός να θέλει δικαίως να δοκιμάζεται σε διάφορους και διαφορετικούς ρόλους, αλλά σύντομα θα «εισβάλει» στα σπίτια μας ως «αμαρτωλός πειρασμός», αφού έτσι βγήκε στα τρέιλερ του καναλιού. «Και πειρασμός και αμαρτωλός, τι να κάνω η γυναίκα;», λέει στη real και αυτοσαρκάζεται.
«Πάλι καλά που έχω και τον θεατρικό ρόλο κι αντισταθμίζω την τόσο μοιραία γυναίκα που παίζω στη σειρά». Παράλληλα συζητά πολύ θερμά για να συμμετάσχει στο Dancing With The Stars, χωρίς ακόμα να ξέρει κάτι σίγουρα.
«Κι άλλες χρονιές έχω κάνει θετικές συζητήσεις και τελευταία στιγμή μένω εκτός, άρα προτιμώ να μη σου πω κάτι που μπορεί να αλλάξει! Θέλω να είμαι στο talent show, γιατί μου αρέσει ο χορός κι όλη η διαδικασία, αλλά ως τώρα, ενώ ήμουν απ' τα φαβορί όπως μου έλεγαν, "έτρωγα πόρτα". Αυτή τη φορά ελπίζω να μην ισχύσει το ίδιο! Ελπίζω...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved