Τι έκανε η Δεληκούρα μόλις είδε το τεστ εγκυμοσύνης;
Showbiz

Τι έκανε η Δεληκούρα μόλις είδε το τεστ εγκυμοσύνης;

Για την γνωριμία, την αρχή της σχέσης της με τον σύντροφο της, Δημήτρη αλλά και τι έκανε μόλις είδε το τεστ της εγκυμοσύνης της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σύλβια Δεληκούρα.


Πόσο καιρό είστε μαζί;
«Έναν χρόνο και κάτι. Γνωριστήκαμε στις αρχές του περσινού καλοκαιριού, εδώ στην Αθήνα. Ο Δημήτρης γνώριζε τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρία Σολωμού, που είμαστε φίλες χρόνια, και βρεθήκαμε όλοι μαζί στην ίδια παρέα. Μετά από εκείνη την πρώτη μας συνάντηση, βρεθήκαμε ξανά στα τέλη Αυγούστου πάλι με κοινούς φίλους και λίγο καιρό αργότερα ήρθαμε πλέον πιο κοντά Αυτό που μου είπε είναι ότι με ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που με είδε»


Πώς του ανακοίνωσες ότι θα γίνει πατέρας;
«Είναι πολύ αστείο. Του το είπα από το μπαλκόνι. Ο Δημήτρης είχε πάει βόλτα την Τρούφα και εγώ είχα μείνει στο σπίτι για να κάνω το τεστ εγκυμοσύνης. Όταν είδα ότι είναι θετικό, του φώναξα από το μπαλκόνι: «Αγάπη μου, σου έχω νέα, έλα γρήγορα». Ανέβηκε στο σπίτι, και όταν του το είπα, γελάσαμε αλλά νιώσαμε και αμηχανία. Πάντως τους τρεις πρώτους μήνες δεν το είχα πει σε κανέναν -για κάθε ενδεχόμενο- αλλά μόνο στους γονείς μου», αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved