Σύλβια Δεληκούρα: Πόσο κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα;
Showbiz

Σύλβια Δεληκούρα: Πόσο κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα;

Για το πώς βιώνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της, πόσα κιλά έχει πάρει αλλά και πώς αισθάνθηκε όταν την κλώτσησε ια πρώτη φορά ο γιος της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σύλβια Δεληκούρα.


Κοιμάσαι πλέον και τρως περισσότερο;
«Τίποτα από τα δύο. Δεν θέλω να τρώω πιο πολύ και κοιμάμαι λιγότερο, έχω φοβερές αϋπνίες. Όλοι μου λένε ότι πρέπει να κοιμάμαι και μου σπάνε τα νεύρα. Αλλά οι αλλαγές στο σώμα είναι φοβερές για την ψυχολογία της γυναίκας. Ευτυχώς, με έχει βοηθήσει πολύ ο Δημήτρης. Είναι τόσο καλός μαζί μου. Με κοιτάει και μου λέει κάθε μέρα πόσο όμορφη είμαι. Μου το έλεγε και πριν αυτό, αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη μου ακόμη περισσότερο. Όταν πια η κοιλιά μεγαλώνει κι άλλο, δεν σε νοιάζουν τα κιλά που παίρνεις, γιατί περιμένεις το καλύτερο δώρο»


Πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι τώρα;
«Έντεκα. Ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι πολλά, αλλά επειδή ήμουν πολύ αδύνατη, τα έχω πάρει ομοιόμορφα»


Θυμάσαι όταν πήγες για τον πρώτο υπέρηχο;
«Ναι, έκλαψα πολύ. Και ο Δημήτρης. Πηγαίνουμε πάντα μαζί στον γιατρό μου, δεν με έχει αφήσει ποτέ μόνη μου. Θυμάμαι, ήμουν στο κρεβάτι, άκουσα την καρδιά του μωρού και έβαλα τα κλάματα. Είχα πει τότε στον γιατρό μου, ο οποίος έχει πολύ χιούμορ, ότι θέλω να τον φιλήσω και εκείνος απάντησε: «Εντάξει, αλλά ντύσου πρώτα!»


Η πρώτη φορά που σε κλώτσησε ο γιος σου πώς ήταν;
«Αισθάνθηκα περίεργα, δεν ήμουν καν σίγουρη αν ήταν κλωτσιά ή το έντερο μου. 'Ένιωσα ένα φτερούγισμα, δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα», εξομολογείται στο περιοδικό OK.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved